Je to oficiální! Shem Rock podepsal novou smlouvu s OKTAGONem. První zápas ho čeká v Birminghamu

Po nepříjemném fiasku v Manchesteru se zdálo, že se cesty průšviháře Rocka a OKTAGONu rozdělí. Shem ale podepsal s organizací novou smlouvu. Představí se už v dubnu v Birminghamu.

Shem Rock Foto: OKTAGON MMA

Shem Rock zůstává v OKTAGONu

Je to sotva několik týdnů, kdy manažer Shema Rocka tvrdil, že dlouhá jednání mezi jeho svěřencem a OKTAGONem dopadla neshodou. Obě strany však očividně nakonec našly společnou řeč a Shema Rocka budeme i nadále vídat v kleci žluto-černé organizace.

Ondřej Novotný přiznal, že vyjednávání s anglickým bojovníkem nebyla jednoduchá, ale navzdory Rockovým excesům a komplikovaným vzájemným vztahům si přejí mít jeho energii v organizaci.

První zmínka o tom padla na turnaji v Newcastleu, kde mnohé Rockova přítomnost překvapila. Teď už je však spojení bojovníka s organizací oficiální, jelikož jak OKTAGON, tak Shem Rock to potvrdili na sociálních sítích. Organizace zveřejnila na platformě X příspěvek o podepsání zbrusu nového kontraktu.

Shem Rock je podle všeho za novou šanci u organizace vděčný a dal to znát veřejně. „Dnes večer bylo oficiálně oznámeno na Okt52, že jsem zpět v @oktagonmma a nejen to, 20. dubna budu bojovat v Birminghamu. Jsem tak šťastný, že jsem zpátky, díky @ondrejnovotny @pavolneruda & @graham_boylan za to, že to všechno umožnili,“ zveřejnil Rock na svých sociálních sítích.

S kým se britský bouřlivák 20. dubna utká, je zatím ve hvězdách, Rocka ale zajímal názor fanoušků. „Otázkou je, s kým mě chcete vidět bojovat v Birminghamu?“ ptal se na svém instagramu.

V odpovědích samozřejmě zaznělo jméno Jaroslava Pokorného, ten je ale v tuhle chvíli už na kartě turnaje OKTAGON 53 v Oberhausenu, kde se utká s německým bojovníkem Palokajem. I kdyby byl ale volný, pravděpodobně by o zápas s Rockem nestál.

sipka Čtěte také: Tak přece! Keita se porve o miliony v Tipsport Gamechangeru. Ostatním organizacím dal košem

Uvidíme tedy, koho OKTAGON staronovému anglickému bojovníkovi přidělí. Teď si Rock zabojuje v Birminghamu, ale OKTAGON počítá s tím, že se britský průšvihář dřív či později představí i na některém z turnajů v Čechách.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

„Prostor pro zlepšování tam pořád je“. Šampion Patrik Kincl přibližuje, kde se vidí za 5 let

Patrik Kincl je zářným příkladem bojovníka, který si prošel peklem a později zažil sportovní ráj. Tentokrát se o své minulosti, ale i...

Végh vs. Vémola 1

Vémola: Attila mě bude strašně nenávidět. Terminátor prozradil, co Véghovi vůbec nezávidí

V červnu je čeká Odveta století, Vémola je rozjetý vlak, Végh se do klece vrací po dlouhém odpočinku.👊 Dva odlišné přístupy ale spojuje...

Attila vs. Vémola 1

Oktagon představil velkolepý Eden. Vémola s Véghem si dali staredown ve středu obřího stadionu

Každý fanoušek OKTAGONu se nemůže dočkat highlightu roku 2024, Odvety století v Edenu.💪 Organizace nastínila, jak velkolepý turnaj na...