Vémola: Attila mě bude strašně nenávidět. Terminátor prozradil, co Véghovi vůbec nezávidí

V červnu je čeká Odveta století, Vémola je rozjetý vlak, Végh se do klece vrací po dlouhém odpočinku. Karlos Attilu obdivuje a připouští, že on by se po takové době vrátit nedokázal...

Végh vs. Vémola 1 Foto: OKTAGON MMA

Vémola vs. Végh: Dva přístupy, stejný cíl

Karlos VémolaAttila Végh jsou jako oheň a voda. Jeden potřebuje být v neustálém pohybu, druhý se hodlá vrátit do klece po dlouhém odpočinku. Terminátor je za šanci svést Odvetu století vděčný a pro Végha má spoustu obdivu, on sám by prý takový návrat nezvládl.

„On měl poslední zápas před pěti lety se mnou, teďka pět let odpočíval a bude mít zápas zase se mnou. On to umí, já ne, já potřebuju neustále makat, potřebuju tvořit, potřebuju na sobě mít ten tlak, jsem rád rozjetej. Já jsem jak žralok ve vodě, který musí plavat, aby dýchal, a pokud mě zastavíte, tak jsem v křeči,“ vysvětlil Vémola v pořadu Prostor X.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Byť mají zcela evidentně naprosto opačný přístup k životu i ke sportu, Terminátor přiznal, že svého soupeře respektuje a obdivuje, za jakých podmínek je ochotný se vrátit do klece.

„Obrovský respekt k tomu, že on se teď vůbec zvedne ze židle a že se do toho vrátí a jaké musí mít mentální nastavení a – já si to dokážu představit, lidi si to nedokážou představit, já jo – on mě bude strašně nenávidět,“ předvídá Karlos.

„On z toho pohodlného, krásného života bude muset naskočit do toho pekla. Já si to vůbec neumím představit. Já když jsem po operaci a mám dvou- tříměsíční pauzu, to je tak strašně těžký se vrátit s tou nadváhou, s tím deficitem, kdy nemůžete dýchat,“ popsal Terminátor.

„Musíte se do toho vracet, ty bomby vám vůbec nechutnají, protože to tělo to podvědomě vnímá, učí se ty reflexy, to tělo se podvědomě dostává do té dimenze, kterou vy potřebujete jako hladový bojovník a on se do toho teď musí dostat,“ vžil se do svého soupeře Karlos.

„Já vím, že on to v sobě má, že se do toho dostane, ale vím, že mě bude každý den nenávidět a klobouk dolů. Tohle je něco, co bych já osobně po pěti letech nicnedělání a s takovouhle nadváhou nedokázal. Já věřím tomu, že to dokáže, že tu váhu udělá, že přijde připravený, ale já bych to po takové pauze nedokázal,“ přiznal Vémola.

sipka Čtěte také: „Prostor pro zlepšování tam pořád je“. Šampion Patrik Kincl přibližuje, kde se vidí za 5 let

Který z přístupů se vyplatí více, se dozvíme už 8. června, kdy Odveta století uzavře nejen velkolepý turnaj na stadionu v Edenu, ale také kariéru Karlose „Terminátora“ Vémoly.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Losene Black Panther Keita

Tak přece! Keita se porve o miliony v Tipsport Gamechangeru. Ostatním organizacím dal košem

Když OKTAGON vyhlásil novou řadu Tipsport Gamechanger, předpokládala se účast Losenea Keity.💰 Ta ale vůbec nebyla jistá, až doteď...💪

Samuel Krištofič

Pirát promluvil o svém nastavení. Do zápasu s Vémolou šel s klidem, trable s hlavou ale dobře zná

Samuel Pirát Krištofič šokoval koncem roku celou O2 arenu, když knokautoval Karlose Vémolu.👊 Jakou roli v jeho úspěchu hrálo psychické...

Matúš Juráček

Způsob jeho odchodu nám nevoní. Novotný vysvětlil, proč Juráček nedostane výjimku na Eden

Matúš Juráček se rozhodl pro přestup do KSW, čímž se připravil o jedinečnou možnost zabojovat na srdcovém Edenu.⚽💪Od OKTAGONu výjimku...