Způsob jeho odchodu nám nevoní. Novotný vysvětlil, proč Juráček nedostane výjimku na Eden

Matúš Juráček se rozhodl pro přestup do KSW. Tím se ale připravil o jedinečnou možnost zabojovat na srdcovém Edenu. Od OKTAGONu výjimku prý rozhodně nedostane. Ondřej Novotný vysvětlil proč.

Matúš Juráček Foto: OKTAGON MMA

Novotný: Jsem z toho kyselej ještě teď

Každý by si měl jít za svými sny a právě těm šel nedávno naproti teď již bývalý bojovník OKTAGONu Matúš Juráček, který se rozhodl přestoupit ke KSW. Mnohé fanoušky ale mrzí, že neuvidí oddaného slávistu v Edenu a volají po výjimce. Tu ale Juráček dle slov Ondřeje Novotného určitě nedostane. Stojí za tím způsob Juráčkova odchodu, který podle všeho naštval celý OKTAGON.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Tam bude chtít být každý a proč já bych to měl s Palem a s ostatními, co u nás o tom rozhodujou, dát někomu, kdo... Zavolat mi a říct mi nazdar, aniž by se se mnou o tom bavil, po tak dlouhé spolupráci, kdy si myslím, že jsme Matúše hodně tlačili a hodně mu vycházeli vstříc, je pro mě velké zklamání,“ přiznal Ondřej Novotný.

„Matúš Juráček od nás odešel stylem, který mně nevoní, nevoní celému OKTAGONu. Prostě tímhle stylem se z organizace, která ti fakt pomohla, šla ti na ruku víc než komukoli jinému, za mě neodchází,“ naznačil Novotný v MMA letem světem, že jednání kolem Juráčkova přestupu nebyla nic příjemného.

„Byl jsem hodně kyselej v tom telefonu,“ připustil promotér OKTAGONu. „A i potom, a do teďka jsem evidentně, to jde vidět. Jsem z toho hodně kyselej,“ pousmál se Novotný.

„Matúš má svůj styl, který je jeho, je funkční a já to plně respektuju a nechám na divácích, ať si volí své hrdiny, ale myslím, že u nás měl velkou péči. Podepsal nějakou smlouvu a tak to je vždycky, pak chceš víc, ale vždycky jsme schopní se o tom bavit,“ vysvětloval.

„Musíš vědět, co chceš, a když chceš tohle, tak hodně štěstí v Liberci, ale v Edenu se určitě neuvidíme,“ uzavřel téma Novotný. „Jak říkám, tímhle stylem se mosty spíše pálí, než že by tam zůstávala nějaká důvěra,“ dodal.

Do turnaje v Edenu zbývá sice ještě spousta času, v tuto chvíli se ale vody zdají příliš rozvířené na to, aby organizace do té doby změnila názor. Juráčka ale uvidíme 17. února v již zmíněném Liberci, kde si odbude svůj debut v polské organizaci.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Matúš Juráček

Juráček si plní sny. Jak ale přestup ke konkurenci přijal OKTAGON?

Talentovaný zápasník Matúš Juráček se chystá na přesup do vysněné KSW.💪 Donedávna bojovník OKTAGONu prozradil, jak česká organizace změnu...

Matúš Juráček přijal novou výzvu

Známý český bojovník bere novou výzvu u konkurence a dává sbohem Oktagonu

V zákulisí se o tom mluvilo už delší dobu, teď je vše oficiálně potvrzené. Jeden z předních bojovníků velterové váhy Oktagon MMA se rozhodl...

Karlos Vémola

Film jasně ukazuje, že Karlos Vémola není jenom póza, říká režisér Michal Samir

Začalo to před 15 lety. Prozíravý režisér Michal Samir vzal do ruky malou kameru a v Londýně začal točit život neznámého Karla Vémoly. Jak...