Juráček si plní sny. Jak ale přestup ke konkurenci přijal OKTAGON?

Talentovaný zápasník Matúš Juráček se chystá na přesup do vysněné polské KSW. Ještě donedávna bojovník OKTAGONu prozradil, jak česká organizace změnu přijala.

Matúš Juráček Foto: OKTAGON MMA

KSW je splněný sen

Oblíbený bojovník OKTAGONu Matúš Juráček se rozhodl pro velkou kariérní změnu a přijal nabídku polské KSW, která expanduje a plánuje v budoucnu čím dál více turnajů v Čechách, a tak lanaří místní borce.

Jak Juráček v mnoha rozhovorech prozradil, jde pro něj o jeden velký splněný sen, přiznal ale, že loučení s OKTAGONem není nic jednoduchého. České organizaci prý nemá co vytknout, a navíc ho jako oddaného Slávistu mrzí, že nebude součástí turnaje v Edenu.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Já na Oktagon nemůžu říct vůbec nic špatného. Strašně mi pomohl v kariéře. Díky němu mě znají fanoušci, předvedl jsem tam fajn zápasy. Na Oktagon prostě nikdy nezanevřu. Starali se tam o nás fakt skvěle,“ prohlásil v rozhovoru pro Kaocko.cz.

KSW Juráček považuje za další level, kterého vždycky toužil dosáhnout„V Oktagonu mi skončila smlouva a KSW přišlo s nabídkou. Je to něco nového. Je to takové, že si chci plnit sny. V Oktagonu už jsem zápasil, to byl jeden sen. Teď bude další – KSW,“ prozradil pro ruik.cz.

Juráček: Doufám, že se vyčistí vody

Kromě fanoušků OKTAGONu tenhle krok jistě nijak nepotěšil promotéry OKTAGONu, Juráček ale doufá, že si s vedením organizace zachová dobré vztahy„Ondra z toho nebyl nadšený. Nyní už je to tak, že Oktagon a KSW jsou dva největší rivalové na evropském trhu, proto to nenesl vůbec dobře,“ přiznal Juráček pro Kaocko.cz.

„Ale hned jsem mu to volal, věděl to ode mě jako první. Řekl jsem mu to dřív než klukům v gymu. Dozvěděl se to tak s velkým předstihem, už někdy začátkem prosince,“ podotknul Matúš.

„Teď samozřejmě nejsou nadšení, že odcházím, vážně ale věřím tomu, že nakonec dojde k vzájemnému pochopení. Že se vyčistí vody, protože mým odchodem je to teď trochu vybroušený,“ připustil.

„Ale všichni jsme profíci. Hlavně Ondra, jenž je v českém MMA pán všech pánů, rozumí mu jako málokdo tady. I proto věřím, že to mezi námi bude zase dobrý,“ dodal na závěr Juráček.

Juráčka uvidíme prvně v kleci KSW na akci, jež se odehraje 17. února v Liberci. Toto datum má koneckonců každý fanoušek MMA zapsaný už dávno v diáři, protože tu o prozatímní titul lehké váhy zabojuje Leo Brichta. Juráček už svého debutového soupeře zná, my si ale budeme muset počkat na oficiální oznámení organizace.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Česko-slovenská rivalita Vémola vs Végh dostane pokračování

Aktuální kurzy odveta století Vémola vs. Végh 2: Vsaďte si u Tipsportu s bonusem za registraci

Je to zápas, který zajímá každého fanouška bojových sportů i širší veřejnost.💎 U sázkové kanceláře Tipsport si můžete vsadit na odvetu Végh...

Karlos Vémola, Samuel Krištofič a Pavol Neruda

Porážka by mohla Vémolovi pomoct v zápase s Attilou, míní promotér OKTAGONu

Karlos Vémola během posledního turnaje šokoval celou O2 arenu, když padl bezvládně k zemi.☠️ Dokáže Terminátor v budoucnu z porážky těžit?

Ondřej Novotný

Promotér Ondřej Novotný prozradil, kolik lidí chce v červnu vměstnat na fotbalový stadion

Odveta století mezi Attilou Véghem a Karlosem Vémolou se uskuteční 8. června v rámci velkolepého turnaje Oktagon 58 pod otevřeným nebem na...