Známý český bojovník bere novou výzvu u konkurence a dává sbohem Oktagonu

V zákulisí se o tom mluvilo už delší dobu, teď je vše oficiálně potvrzené. Jeden z předních bojovníků velterové váhy Oktagon MMA se rozhodl pro velký kariérní krok.

Matúš Juráček přijal novou výzvu Foto: OKTAGON MMA

Matúš Juráček míří do KSW. Představí se v únoru v Liberci

Rok 2024 bude pro Matúše Juráčka novou výzvou na cestě bojovníka. Zástupce Renegade Gym Praha přijal nabídku polské organizace KSW, kde podepsal dlouhodobý kontrakt.

Juráček působil v Oktagon MMA od roku 2020, kde si postupně připsal 5 výher a jedinou porážku. Jeho většímu rozletu opakovaně bránilo několik vážných zranění, naposledy se v kleci objevil 4. března 2023, kdy si poradil na body s řeckým soupeřem Ioannisem Palaiologosem. Fanoušci ovšem mají jistě v paměti drtivou porážku KO od Alexe Lohorého, kterou utrpěl na turnaji Oktagon 38 na konci roku 2022.

Matúše Juráčka můžeme s klidným svědomím označit za jednoho z nejtalentovanějších českých bojovníků ve váze do 77 kilogramů. Titulové plány v Oktagonu ale nyní přechází v novou výzvu u konkurenční KSW. Stejně tak se v dohledné době nedočkáme zajímavého souboje s brněnským Andrejem Kalašnikem, který byl v minulosti několikrát na spadnutí.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Někdejší přemožitel Gábora Borárose, či Roba Pukače, půjde poprvé v nové organizaci do akce už 17. února na turnaji KSW 91 v Liberci, kde se o prozatímní titul lehké váhy bude ucházet Leo Brichta a zápas zde budou mít i další Češi, jmenovitě Josef Štummer, nebo Dominik Humburger.

Zpráva o přestupu Juráčka do KSW může být pro mnoho fanoušků poněkud překvapivá, na druhou stranu jeho jméno už delší čas nefiguruje v oficiálním žebříčku, takže Oktagon o tomto kroku českého zápasníka delší dobu věděl.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Václav Mikulášek

Že bychom se skutečně dočkali? Najdou Baba Jaga a Cverminátor společnou řeč?

Spekulovalo se, že uvidíme duel Mikulášek vs. Cverna.💪 Pak ale z nápadu jaksi sešlo.💥 Zdá se však, že po B4THECLASH je tahle varianta opět...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...