Zemětřesení pro OKTAGON turnaj v Ostravě! Špatnou zprávu vzápětí nahrazuje skvělá

Už za necelý měsíc se koná turnaj Oktagon 54 v Ostravě, na kterém proběhnou úvodní osmifinálové duely druhého ročníku pyramidy Tipsport Gamechanger v lehké váze. Organizace dnes ovšem oznámila velké změny.

Losene Keita v Ostravě zápasit nebude Foto: OKTAGON MMA

Keita je zraněný, do akce povolán inspektor Kincl

Hvězdný Losene Keita se bohužel v tréninku zranil a úvodního kola Tipsport Gamechanger se nezúčastní. Organizace Oktagon ovšem chvíli na to oznámila, že Ostravar Aréna uvidí 2. března bitvu na ostří nože o nesporného krále střední váhy mezi Patrikem Kinclem a Piotrem Wawrzyniakem.

Keita utrpěl v přípravě na první duel pyramidy blíže nespecifikované zranění pravé nohy, načež mu byla nasazena sádra. Bohužel se jedná o stejnou nohu, kterou si v červenci na Štvanici zlomil. Jak dlouho bude mimo ale není jasné. Fanoušci ovšem mají možnost pomocí hlasování na tipsportgamechanger.com ponechat Keitu v pyramidě, informovala organizace.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Na sociálních sítích se ihned spustila diskuze, zda je tato vyjímka spravedlivá vůči ostatním účastníkům pyramidy. Nic podobného se totiž minulý rok nezrealizovalo a ti, kteří kvůli zranění nemohli naskočit do osmifinálových zápasů dostaly šanci v tzv. rezervním zápase, což byl třeba případ Angličana Johna Hathawaye.

O Keitu se dokonce už přihlásil konkrétní vyzyvatel. Agy Sardari (17-4) měl Černého pantera vyzvat v Ostravě, nyní to však vypadá, že se jejich osmifinálový duel pouze odloží na pozdější termín.

OKTAGON si však pro fanoušky přichystal i dobré zprávy. Zřejmě v přímé návaznosti na Keitovo zranění, a tedy odstoupení jedné z hlavních hvězd ostravského turnaje, dojde v hlavním zápase na souboj právoplatného šampiona střední váhy, Patrika Kincla a prozatímního šampiona, Piotra Wawrzyniaka.

To, že se oba potkají dříve, či později tváří v tvář v kleci, bylo jasné, čekalo se však, že to bude na některém z pozdějších turnajů. Patrik Kincl ovšem evidentně zahojil zlomenou očnici dříve, než se čekalo, a tak může jít vstříc své třetí obhajobě šampionského pásu. Na aktuální složení zápasů turnaje Oktagon 54 v Ostravě se můžete podívat zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Willy Fleury

Nová posila OKTAGONu posílá vzkaz těm nejlepším z divize. Bát se mají Langer, Poppeck i Vémola

K cirkusu OKTAGON se připojila nová posila.💀 Zaútočit hodlá na divizi polotěžké váhy.⚡ Pro ty nejlepší z žebříčku má jasný vzkaz.

Shem Rock

Je to oficiální! Shem Rock podepsal novou smlouvu s OKTAGONem. První zápas ho čeká v Birminghamu

Po nepříjemném fiasku v Manchesteru se zdálo, že se cesty průšviháře Rocka a OKTAGONu rozdělí.💥 Shem ale podepsal s organizací novou...

Losene Keita

Keita prozradil, proč si vybral OKTAGON. Z jakých důvodů odmítl UFC a další velké hráče?

Losene Keita se ocitl na profesionální křižovatce a mohl si vybírat. Oslovily ho velké organizace, včetně té největší, a přesto si vybral...