Nová posila OKTAGONu posílá vzkaz těm nejlepším z divize. Bát se mají Langer, Poppeck i Vémola

K cirkusu OKTAGON se připojila nová posila. Zaútočit hodlá na divizi polotěžké váhy a pro ty nejlepší z žebříčku má jasný vzkaz. Své řekl k Langerovi, Poppeckovi, ale i oběma Terminátorům.

Willy Fleury Foto: Profimedia

Nová krev v polotěžké váze chce vířit vody

Cirkus OKTAGON přivítal do polotěžké divize novou posilu. Jak už tomu u nové krve bývá, čerstvá akvizice organizace má v plánu projet žebříčkem jako nůž máslem a už teď má jasno v tom, že pokosí i ty nejlepší bojovníky OKTAGONu. Své odhodlání si nenechal pro sebe, o nadšení se podělil i s budoucími soupeři.

Irský bojovník Will Fleury (11-3) se s tím zkrátka opravdu nemaže a semínko rivality zasel už během podpisu smlouvy. „Hola, amigos, buenos dias, tohle je smlouva na čtyři zápasy v OKTAGONu a tohle je top 10 OKTAGONu, až to podepíšu, jste všichni v haj*lu,“ prohlásil na rovinu Fleury.

Po peprném úvodu se Fleury pustil do každého z žebříčku polotěžké váhy zvlášť. „Stephan Pütz, ty máš rekord 22-5, porazil jsi samé nuly, rozbiju tě, kdykoli budu chtít,“ opřel se nováček například do německého Terminátora.

Poté přišla na řadu dvojka žebříčku Rafael Xavier a ani u toho si irský bojovník nebral servítky. „Odmítl jsi se mnou zápasit, protože jsme prý nejlepší kámoši. Ani neumíš anglicky, v*le. Zničím tě,“ slíbil Fleury.

Nit suchou nenechal ani na Pavolu Langerovi. „Pavol Langer. Jsi prostě Langer. Bez komentáře,“ odbyl Ir současnou trojku žebříčku a plynule přešel na číslo čtyři, Alexandera Poppecka. „Rozbil jsem tě v SBG a klidně tě rozbiju i před lidma. A vy ostatní sr*či, jestli chcete taťkovu pozornost, stačí podepsat smlouvu na zápas,“ dodal Fleury.

To nejlepší si ale nová akvizice OKTAGONu nechala na konec. Čtyřiatřicetiletý zápasník si totiž neváhal vzít do pusy ani šampiona. „Karlos, ty jsi poslední. O Vánocích jsi dostal KO, tak tě nechám pár měsíců odpočinout, nejdřív si podám tyhle kluky, ale žádnej konec kariéry, dokud si to nerozdáš se mnou,“ vzkázal Fleury českému Terminátorovi.

sipka Čtěte také: Keita prozradil, proč si vybral OKTAGON. Z jakých důvodů odmítl UFC a další velké hráče?

Irský bojovník se tedy očividně chystá vířit vody žebříčku o sto šest. Nová posila organizace se může chlubit bilancí 11-3. Do OKTAGONu přišel z PFL, kde absolvoval dva zápasy (tam si připsal jednu výhru a jednou NC), jde ale mimo jiné o veterána Bellatoru. Ve většině zápasů Fleury zvítězil na body, což značí velkou vytrvalost. Uvidíme tedy, jak moc Fleury v žebříčku polotěžké váhy zamíchá kartami.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jungwirth vs. Pukač 1

Německý Kelt a Diamantový čávo opět spolu v kleci? Fanoušci by tuhle odvetu zřejmě uvítali

Karta turnaje OKTAGON 55 v německém Stuttgartu se pomalu plní, Christian Jungwirth ale stále postrádá soupeře. Možná však dojde na odvetu.💪

Shem Rock

Je to oficiální! Shem Rock podepsal novou smlouvu s OKTAGONem. První zápas ho čeká v Birminghamu

Po nepříjemném fiasku v Manchesteru se zdálo, že se cesty průšviháře Rocka a OKTAGONu rozdělí.💥 Shem ale podepsal s organizací novou...

Attila vs. Vémola 1

Oktagon představil velkolepý Eden. Vémola s Véghem si dali staredown ve středu obřího stadionu

Každý fanoušek OKTAGONu se nemůže dočkat highlightu roku 2024, Odvety století v Edenu.💪 Organizace nastínila, jak velkolepý turnaj na...