Německý Kelt a Diamantový čávo opět spolu v kleci? Fanoušci by tuhle odvetu zřejmě uvítali

Karta turnaje OKTAGON 55 v německém Stuttgartu se pomalu plní, Christian Jungwirth ale stále postrádá soupeře. Možná však dojde na odvetu. Fanouškům by se druhý díl tohoto souboje očividně zamlouval.

Jungwirth vs. Pukač 1 Foto: OKTAGON MMA

Soupeř pro Kelta

Turnaj OKTAGON 55, který se odehraje ve Stuttgartu, se nezadržitelně blíží a karta se pomalu ale jistě zaplňuje. Na jejím vrcholu je v tuhle chvíli německý Kelt Christian Jungwirth, kterému ale prozatím chybí soupeř.

Jeden zápasník se ale o souboj s houževnatým Němcem přihlásil. „Přátelé, přes víkend jsem koukal na OKTAGON a všiml jsem si jedné věci, že karta ve Stuttgartu je téměř plná, ale chybí tam jedno jméno, a to v hlavním zápase proti bájnému Keltovi Jungwirthovi, který nemá soupeře,“ říká ve videu Jungwirthův vyzyvatel.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Já mu mám podle mě co oplácet, a tak mi prosím dovolte, Palo Nerudo a Ondro Novotný, nastoupit do toho zápasu a očinit chyby z minulosti,“ požádal Robo Pukač o odvetu. Diamantový čávo by mohl dostat šanci a v druhém klání s Keltem se pokusit konečně získat jeho skalp. Borci by si to znovu rozdali téměř přesně po dvou letech.

Jejich první zápas, který se odehrál v rámci turnaje OKTAGON Prime 5, neměl dlouhého trvání, jelikož Kelt si po dvou minutách připsal vítězství, když roh Diamantového čáva takzvaně hodil ručník do ringu, protože Robert Pukač odmítl nastoupit do třetího kola.

Podle reakcí na výzvu Diamantového čáva je zřejmé, že fanoušci by tuhle odvetu uvítali. Pod příspěvkem jsou v podstatě samé kladné reakce a je evidentní, že čeští diváci by rádi viděli Pukače dorovnat skóre na jedna jedna.

Nabitý Stuttgart

Turnaj ve Stuttgartu už teď slibuje zábavnou podívanou. Většina bojovníků, s nimiž se na event počítá, je na tom zatím podobně jako Jungwirth a na svého soupeře teprve čeká, už v tuto chvíli jsou ale na kartě zajímavá jména. Představí se tu například Alexander Poppeck, Máté Kertész, Niklas Stolze, Jaime Cordero a prozatím jediný člen české výpravy Miloš Petrášek.

Připomeňte si první bitvu Jungwirtha a Pukače:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Losene Keita

Keita prozradil, proč si vybral OKTAGON. Z jakých důvodů odmítl UFC a další velké hráče?

Losene Keita se ocitl na profesionální křižovatce a mohl si vybírat. Oslovily ho velké organizace, včetně té největší, a přesto si vybral...

Shem Rock

Je to oficiální! Shem Rock podepsal novou smlouvu s OKTAGONem. První zápas ho čeká v Birminghamu

Po nepříjemném fiasku v Manchesteru se zdálo, že se cesty průšviháře Rocka a OKTAGONu rozdělí.💥 Shem ale podepsal s organizací novou...

Attila vs. Vémola 1

Oktagon představil velkolepý Eden. Vémola s Véghem si dali staredown ve středu obřího stadionu

Každý fanoušek OKTAGONu se nemůže dočkat highlightu roku 2024, Odvety století v Edenu.💪 Organizace nastínila, jak velkolepý turnaj na...