VIDEO: Bývalý UFC šampion se znovu utrhl ze řetězu. Na tréninku udělil lekci streamerovi

Živelnost a prudká povaha nedávného šampiona střední váhy UFC se zase naplno projevily. Tentokrát jeho zkrat odskákal během sparingu nebohý streamer. Podrobnosti a video najdete v článku.

Sean Strickland Foto: Profimedia

Sean Strickland zmaloval obličej streamerovi Sneakovi

Sean Strickland je všeobecně považován za neřízenou střelu, která má sklony k agresi i velice kontroverzním výrokům. Během sparingu bez ochranných helem se streamerem, jenž si říká Sneako, to zase potvrdil.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Internet v posledních hodinách obletělo video, ve kterém Strickland zasypává začátečníka salvou úderů. "Tarzana" přitom nezastavily ani dva vhozené ručníky do ringu. Výsledek? Zakrvácený obličej Sneaka a rozpačité pohledy všech přítomných. Tohle v plánu evidentně nebylo.

Streamer Sneako šel do sparingu s vyhlášeným UFC tvrďákem na vlastní žádost a bez jakýchkoliv zápasových zkušeností, to však zřejmě netušil, jaké peklo o pár chvil později zažije.

Strickland vstoupil do "utkání" ve vlažném tempu. Čekal, co jeho protivník předvede. Ten se však prezentoval na tolik slabými údery, že ho Strickland stihl koučovat a radit mu. Pak ale jakoby mu přeplo v hlavě a streamera absolutně nešetřil.

Pobavený Strickland se po sparingu vyjádřil v tom smyslu, že čekal až soupeř půjde k zemi. To se však nestalo, a tak v tvrdých úderech dál pokračoval. Svému soupeři za velkou odolnost projevil poté respekt, jenže streamerův nos to odnesl více, než by bylo zdrávo.

Sean Strickland se podobně nekompromisním sparingem rozhodně neprezentoval poprvé. Napříč MMA scénou je dobře známo, že své protivníky vůbec nešetří, ať už se jedná o relativně běžný trénink, nebo ostrý zápas v UFC.

Teď se k tomu navíc dost možná přidala i frustrace, která ve Stricklandovi stále zůstává poté, co před necelým měsícem přišel o pás šampiona v duelu s Jihoafričanem Dricusem Du Plessisem. Ve vyrovnaném zápase na 5 kol byl Strickland blízko úspěšné obhajobě, rozhodčí ale nakonec přisoudili vítězství na split decision a zisk titulu právě Du Plessisovi, nad čímž se podivoval i šéf UFC Dana White.

Na video ze sparingu se můžete podívat zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Dricus Du Plessis

Conor McGregor reaguje na velké vítězství Du Plessise a posílá vzkaz do Jižní Afriky

Na turnaj UFC 290 v lasvegaské T-Mobile Areně se odehrálo několik velkých vítězství. O jedno z nich se postaral nejlepší jihoafrický...

Ihor Potieria

UFC Fight Night živě: Ihor Potieria vs. Robert Bryczek kurzy, tip a kde sledovat livestream

V hlavním zápase víkendového turnaje UFC Fight Night si to rozdá Švéd Jack Hermansson a Američan Joe Pyfer. Fanoušky bude ale nejvíc...