UFC Fight Night živě: Ihor Potieria vs. Robert Bryczek kurzy, tip a kde sledovat livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V hlavním zápase víkendového turnaje UFC Fight Night si to rozdá Švéd Jack Hermansson a Američan Joe Pyfer. Fanoušky bude ale nejvíc zajímat, jak se v nejslavnější MMA organizaci světa uvede bývalý Oktagon zápasník, Robert Bryczek. Podrobnosti k tomuto zápasu se dočtete v článku.

ANALÝZA A TIPKARTALIVE STREAM

Ihor Potieria Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC FIGHT NIGHT: 7,5/10

  • Datum a místo konání: 10. 2. 2024 od 22:00 SEČ, UFC Apex, Las Vegas
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy je možné si vsadit u sázkových kanceláří

UFC Fight Night 236 Las Vegas: Ihor Potieria vs. Robert Bryczek datum, čas, místo

V noci ze soboty na neděli nás čeká další nálož špičkového MMA v podání slavné UFC. Vysoko na kartě turnaje v Las Vegas figuruje jméno Roberta Bryczeka, který má před sebou po nepříjemných peripetiích vysněný debut mezi světovou elitou. Dokáže skolit ukrajinského bombarďáka Potieriu a zapsat první první vítězství? Sledujte zápasy UFC v livestreamu ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Ihor Potieria vs. Robert Bryczek analýza a sázkový tip

Kalendář UFC turnajů pokračuje o víkendu další zastávkou, opět v domovském APEX Centre v Las Vegas. Do klece se chystá polský válečník Robert Bryczek a právě na jeho souboj s Ihorem Potieriou se v této analýze zaměříme.

Robert Bryczek se do povědomí česko-slovenských fanoušků zapsal svým působením v organizaci Oktagon, kde měl po poslední výhře nad Samuelem Krištofičem TKO v prvním kole příslib titulového zápasu ve střední váze. Vyhlášený striker se ovšem rozhodl pro kariérní změnu a své kvality chce nyní prokázat v nejlepší MMA organizaci planety.

Jeho přechod do UFC ovšem doprovázela celá řada nepříjemností, včetně problémů s vízi, díky čemuž se jeho premiéra musela odložit. Paradoxně právě komplikace s vízy postihly i původního Bryczekova soupeře, Alberta Duraeva. Robert Bryczek se tak bude muset ve svém prvním zápase kromě nového prostředí vypořádat i se změnou soupeře.

Robert Bryczek se aktuálně veze na vlně výher. Naposledy ho v listopadu 2021 dokázal porazit na body Čech Zdeněk Polívka, od té doby si ale Bryczek připsal 5 výher v řadě a v posledním zápase dokonce jako vůbec první dokázal před limitem ukončit Piráta Krištofiče.

Bryczekova nejsilnější zbraň je postoj, díky kterému sbírá jedno KO za druhým. Málokdo ví, že je zároveň majitelem černého pásu v BJJ, takže i jeho schopnosti na zemi jsou na velmi dobré úrovni. Po změně gymu a trenérského týmu navíc zapracoval i na své psychice a bude nesmírně zajímavé sledovat, jak se popasuje s kvalitou v UFC.

BILANCE
ROBERT BRYCZEK IHOR POTIERIA
17–5 19–5
11 KO/TKO,
1 submise,
5 body
9 KO/TKO,
6 submise,
4 body
1 KO/TKO,
1 submise,
3 body
4 KO/TKO,
-
1 body
33 let, 182 cm 27 let, 190 cm

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Ihor Potieira si místenku v organizaci UFC vybojoval v roce 2021 skrze DWCS, v nadcházejících zápasech se mu ale příliš nedařilo. Ze 4 duelů má na kontě 3 porážky, což ho momentálně staví do nezáviděníhodné situace. Ve všech neúspěšných zápasech přitom padl TKO, což je pro Bryczeka dobrá zpráva.

Momentálně jde Potieira do zápasu s Bryczekem po dvou porážkách v řadě a případné další červené políčko by klidně pro něj mohlo znamenat konečnou. Potieira je relativně komplexním typem bojovníkem, který nikdy neprohrál na submisi. Zápas se zřejmě bude odehrávat v postoji, kde by měl mít navrch i díky sebevědomí právě Robert Bryczek.

TIP: Bryczek vyhraje, v kurzu 1,57 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

TIP Bryczek vs Potieria

UFC Fight Night: Hermansson vs. Pyfer fight card (program, výsledky, karta)

Zápas Bryczek vs. Potieria je poněkud překvapivě velmi vysoko na kartě, a tak přijde na řadu v neděli v noci okolo 3:00. Všechny výsledky turnaje UFC Fight Night: Hermansson vs. Pyfer najdete níže.

UFC FIGHT NIGHT
Hlavní karta
Middleweight 5x5 Jack Hermansson vs. Joe Pyfer
Featherweight Dan Ige vs. Andre Fili
Middleweight
Ihor Potieria vs. Robert Bryczek
Middleweight
Brad Tavares vs. Gregory Rodrigues
Lightweight Michael Johnson vs. Darriush Flowers
Middleweight Rodolfo Vieira vs. Armen Petrosyan
Prelims
Welterweight
Trevin Giles vs. Carlos Prates
Lightweight
Timothy Cuamba vs. Bolaji Oki
Strawweight Loma Lookboonmee vs. Bruna Brasil
Light heavyweight Devin Clark vs. Marcin Prachnio
Welterweight Jeremiah Wells vs. Max Griffin
Light heavyweight Zac Pauga vs. Bogdan Guskov
Featherweight Hyder Amil vs. Fernie Garcia
Bantamweight Daniel Marcos vs. Aoriqileng

Kde sledovat UFC Fight Night Potieria vs. Bryczek live stream?

Skvělou zprávou pro všechny fanoušky je to, že duel Roberta Bryczeka je možné sledovat živě na Tipsport TV. Během přímého přenosu si zde můžete také vsadit v rámci LIVE kurzů. V televizi hlavní kartu odvysílá stanice Premier Sport 3.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a s kým má Robert Bryczek UFC zápas?

Polský OKTAGON veterán Robert Bryczek se ve své premiéře pod UFC utká v neděli 11. 2. okolo 3:00 našeho času s ukrajinským soupeřem Ihorem Potieriou. Podrobnosti k zápasu se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Robert Bryczek

Bryczeka tento víkend čeká debut v UFC. V nejprestižnější kleci světa ho prověří ukrajinský zabiják

Roberta Bryczeka jsme chtěli vidět v bitvě s Patrikem Kinclem. Bryczek ale zběhl do největší světové organizace.⭐ Teď ho v UFC konečně čeká...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Shazování váhy je velmi náročný proces

Jak dělají váhu MMA bojovníci? Hubnutí na hranici sebeobětování

Shazování váhy před zápasem je důležitá součást MMA.☝ Kromě toho jde ale o velmi diskutované téma. Vše o tom, jak jednotliví bojovníci...