Ringovice Karlose Vémoly, jako oslava zápasu s Marpem

Mimořádné sportovní milníky s sebou přináší i exkluzivní produkty. Karlos Terminátor Vémola má před sebou první a velmi pravděpodobně i poslední profesionální boxerský zápas s raperem Marpem. U příležitosti tohoto netradičního duelu dal vzniknout exkluzivní české pálence z rynglí s příznačným názvem Ringovice!

Karlos Vémola představil novou pálenku s názvem Ringovice Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola Ringovice z rynglí: limitovaná edice 2000 lahví

Další exkluzivní pálenka Karlose Vémoly je na světě. Český Terminátor si zanedlouho poprvé v životě vyzkouší boxerský zápas a na oslavu této velkolepé akce uvádí spolu s lihovárkem speciální edici Ringlovice.

Ringovice je vyrobena pouze z kvalitních českých rynglí a stejně jako v případě loňské velmi oblíbené řady Višňovice Karlose Vémoly s názvem Vémolice, také tentokrát je k dispozici omezený počet 2000 lahví. Navzdory posledním týdnům těžké přípravy se Karlos znovu vytasil s parádním produktem, který potěší nejen jeho skalní fanoušky, ale i milovníky kvalitní české pálenky.

Kde koupit Ringovici Karlose Vémoly a jaká je cena?

Půllitr lahve 45% Ringovice z pravých českých rynglí můžete už nyní koupit v  předprodeji na lihovarek.cz, který s Terminátorem dlouhodobě spolupracuje a společně pro fanoušky vymýšlí stále nové a nové exkluzivní řady alkoholu. Kromě zmíněné Vémolice se v rámci této spolupráce zrodila také KTVodka s velmi neobvyklou černo-červenou blikající lahví s podobiznou a motivy Karlose Vémoly.

Také v tomto případě dává Vémola jasně najevo, že zápas s Marpem na turnaji Oktagon Underground je i pro něj samotného něco velmi speciálního. A to při pohledu do Terminátorova životopisu a zápasových statistik už skutečně něco znamená. Aktuální cena Ringovice na lihovarek.cz je 999 Kč a všechny předobjednané lahve budou budou svým majitelům odesílány od 16. května. Každá 10. Ringovice bude vlastnoručně podepsaná Karlosem Vémolou!

Box - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Marpo na tiskové konferenci organizace Real Fight Arena

Marpo Otakar Petřina – box, zápasy, statistiky a životopis

Otakar Petřina alias Marpo je úspěšný český raper a muzikant ✨ se zálibou v bojových sportech 🥊️. Jeho život a kariéru přibližujeme v tomto...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...