Sázková kancelář Betano: Sázejte na MMA i box se skvělým bonusem

Hodnocení sázkové kanceláře Betano: 9,8/10

  • Kurzová nabídka: Nabídka sázek u Betano obsahuje také MMA, box a další
  • Bonus: 100% uvítací bonus až do výše 3 000 Kč; 100 Kč "sázka zdarma" + až 500 free spinů za registraci

AKTUÁLNÍ INFORMACE, LICENCE
REGISTRACE A BONUSVKLADY A VÝBĚRY
MOBILNÍ APLIKACEKONTAKTY A LIVE PODPORA

Sázková kancelář Betano
✅Webové stránky www.betano.cz
✅Licence v ČR ANO
✅Vstupní bonus

100 Kč "sázka zdarma" + až 500 free spinů za registraci

až 3 000 Kč k prvnímu vkladu na konto

✅Jak ověřit účet online ověření
✅Možnosti vkladu - Platební karta
- Bankovní převod
- Skrill
- Paysafecard
✅Minimální vklad 10 Kč, přes Skrill 200 Kč
✅Minimální sázka 5 Kč
✅Možnosti výběru

- Bankovní převod
- Skrill
- Paysafecard

✅Maximální výhra 10 000 000 Kč
✅Živé přenosy ANO, u live sázek
✅Mobilní aplikace ANO (Android, iOS)
✅LIVE podpora ANO, živý chat
✅Adresa a kontakt Kaizen Gaming CZ Limited
Level G, (Office 1/0402), Quantum House 75,
Abate Rigord Street, Ta’ Xbiex XBX 1120, Malta
E-mail: podpora@betano.cz

Získejte 500 Kč zdarma za ověření účtu u Betana

Betano Česko 2024 - Sázková kancelář s licencí: MMA kurzy, box, K1

Sázkaři a fanoušci nejen bojových sportů mají obrovský důvod k radosti. Silná světová společnost Kaizen Gaming spustila v České republice novou sázkovou kancelář Betano, což sebou přináší celou řadu výhod pro její hráče.

Sázení na MMA, box a další bojové sporty tvoří jeden ze základních pilířů kurzové nabídky Betana, jelikož právě toto odvětví je neustále na vzestupu a popularita tohoto sportovního odvětví u nás i ve světě roste doslova raketovým tempem. Za snadnou online registraci a ověření účtu získáte ihned zdarma 500 Kč ve formě 100Kč "sázky zdarma a 400 free spinů.

sipka Registrujte se u Sázkové kanceláře Betano pohodlně ZDE

Sázková kancelář Betano splňuje všechny legislativní normy a je držitelem licence pro legální provoz kurzového sázení i online casina v České republice. To je vynikající zpráva, neboť vše je v souladu se zákonem a sázkaři si tak mohou vychutnat maximum zábavy a přitom čerpat všechny výhody Sázkové kanceláře Betano, jako například:

  • Štědrý uvítací bonus 100 Kč "sázka zdarma" + 400 free spinů na automat Multi Vegas 81
  • Zadáním registračního promo kódu "HOT100" nebo "MEGABONUS" = dalších 100 free spinů na automat Betano Hot pro nové hráče
  • Mise, bet builder, max kurz, vyžádat sázku, vítězné náskoky
  • Živé livestreamy
  • Webové stránky v češtině + povedená mobilní aplikace
  • Speciální sázky
  • Live chat 365 dní v roce

Využijte parádní bonusy u Betana

MMA sázky Betano Oktagon, UFC, Fight Night Challenge, RFA, KSW, Bellator a další

U Betana najdeme kurzy na jednotlivé zápasy a turnaje předních světových organizací, jako jsou UFC, Bellator i domácí Oktagon MMA. Chcete si vsadit na Karlose Vémolu, Davida Kozmu, nebo Jiřího Procházku? Žádný problém! Betano mapuje dění v bojových sportech velmi podrobně, jelikož po tenise, fotbalu a hokeji je z pohledu oblíbenosti mezi sázkaři právě smíšené bojové umění těsně v závěsu.

To se mimo jiné odráží na skutečnosti, že se v MMA sázkách točí obrovské částky a zároveň nabízí tento sport unikátní zážitek a zábavu. Ale hlavně: jde o nejrychleji rostoucí sportovní byznys, který chrlí neuvěřitelné příběhy, napětí i dávky adrenalinu. V poslední době se navíc stále více do popředí zájmu derou zápasy influencerů a celebrit. Právě tento typ zápasů je doménou organizace Clash of the Stars.

U Sázkové kanceláře Betano se rozhodně nudit nebudete a z široké nabídky atraktivních kurzů si vybere každý. Pojďme se nyní podívat, jak snadno si u Betana založíte herní účet.

Betano registrace návod, ověření účtu a vstupní bonus - informace a výhody

V dnešní uspěchané době si Betano dobře uvědomuje, jak důležité je dostat své služby k novým hráčům doslova na pár kliknutí. Přesvědčte se sami, jak jednoduchá je registrace u Betana kliknutím ZDE.

Od světa nekonečné zábavy s kurzovým sázením vás dělí jeden registrační formulář, jehož vyplnění zabere i s rezervou několik málo minut. Důležité je, aby vámi uvedené informace byly pravdivé a v souladu s údaji o vaší o sobě. Prokliknout se na registraci můžete i pomocí tohoto banneru:

Zaregistrujte se u sázkové kanceláře Betano ZDE Foto: Betano

Znovu je dobré zopakovat, že registrace u Betana je naprosto bezpečná, jelikož se jedná o oficiálně licencovanou Sázkovou kancelář pro Českou republiku. Jakékoliv pochybnosti o věrohodnosti, či snad zneužití informací jsou v tomto případě zbytečné a nemusíte se s nimi zatěžovat.

Výhodou je, že kompletní registraci zvládnete u Betana online a není potřeba kamkoliv chodit dokončovat registraci. Nárok na uvítací vstupní bonus až do 3000 Kč získávají automaticky všichni nově zaregistrovaní hráči. Ten je následně nutné 10x protočit podle tohoto návodu.

Registraci Betano herního účtu provedete následovně:

  1. Vytvořte si účet u Sázkové kanceláře BETANO odkudkoliv a pohodlně online ZDE
  2. Vyplňte registrační formulář a odešlete pomocí tlačítka Dokončit registraci

Registrační formulář - dokončit registraci Foto: Betano

  • Přihlaste se pomocí zeleného tlačítka (web i aplikace) vpravo nahoře

Betano přihlášení ke svému hráčskému účtu Foto: Betano

  • Po zadání uživatelského jména a hesla vám po prvním přihlášení přijdou na telefon a email ověřovací a aktivační kód

Potvrzovací a aktivační kód u Betana Foto: Betano

  • Vyberte si způsob prvního vkladu a ověření platební metody, proveďte vklad
  • V následujícím kroku ověřte vaši totožnost, že se skutečně jedná o vás - pomocí BankID přes internetové bankovnictví u:

  • AirBank
  • Česká spořitelna
  • ČSOB
  • Komerční banka
  • Moneta

Výběr platební a ověřovací metody u Sázkové kanceláře Betano Foto: Betano

V posledním kroku založení plnohodnotného účtu si nastavte herní limity pro dodržování zásad zodpovědného hraní. Hotovo? Výborně! Právě jste otevřeli bránu do nového světa zábavy u sázkové kanceláře Betano. Vítejte!

Uvítací Betano bonus funguje tak, že máte nárok na 100 % z hodnoty prvního vkladu, maximálně však do výše 3000 Kč. Minimální vklad na Betano začíná na jedné stokoruně. Pro nárokování tohoto vstupního bonusu nemusíte zadávat žádný promo kód.

Někdy se může stát, že zapomenete své heslo pro přihlášení do Betana. Hlavu vzhůru! I na takovou situaci nová sázková kancelář Betano pamatuje a společnými silami ji jednoduše vyřešíte. Více o zapomenutém heslu k vašemu učtu u Betana si přečtěte zde.

Jaká je kurzová nabídka Betano dnes?

Betano nabízí kromě sázek na MMA, box a další bojové sporty, široké spektrum sportovních i společensko-kulturních sázkových příležitostí. Kromě toho je jejich jasným cílem odlišit se od konkurenčních sázkových kanceláří, které si už na tuzemském trhu vybudovali stálou pozici.

Pokud si z širokého výběru kurzové nabídky u Betana přeci jen v danou chvíli nevyberete, nebo by se vám zamlouvala jiná kurzová varianta na danou akci, neváhejte se obrátit na Betano s prosbou o individuální sestavení sázkové příležitosti na přání. Bookmakeři Betana by se takovým požadavkem měli obratem zabývat, což byla u nás až doposud věc nevídaná.

Vklady a výběry u Betana zvládne jednoduše každý na pár kliknutí

Jednou z největších výhod sázení online je to, že registraci, vklad na konto, sestavení tiketu i výběr finančních prostředků zvládnete pohodlně na pár kliknutí. Pojďme se podívat na jednotlivé možnosti vkladů a výběrů u společnosti Betano.

Možnosti vkladů:

  • Platební karta – bez poplatků, okamžité zpracování, lze vložit 10 – 999.999 Kč
  • Bankovní převod – bez poplatků, zpracování do 1 hodiny, lze vložit 10 – 999.999 Kč
  • Služba Skrill – bez poplatků, okamžité zpracování, lze vložit 200 – 999.999 Kč
  • Paysafe – bez poplatků, lze vložit 10 – 24 000 Kč

Co se týče vkladů, spolupracuje Betano aktuálně s těmito bankami:

  1. Česká spořitelna
  2. Komerční banka
  3. ČSOB
  4. Unicredit
  5. Fio Banka
  6. mBank
  7. Moneta

Možnost vložit si na Betano peníze najdete v menu pod transakcemi a následně si zvolíte, zda budete vkládat, nebo vybírat.

Poté pokračujte dle pokynů, v případě vkladů tedy například zadáním čísla platební karty, jména, bezpečnostního kódu (na druhé straně karty) a přesné částky. Po potvrzení transakce se celá operace během několika vteřin automaticky synchronizuje a peníze za pár okamžiků uvidíte připsány na svém Betano herním kontě.

Vklad a výběr u Betano Foto: Betano

Možnosti výběrů:

  • Bankovní převod – bez poplatků, 1 - 4 pracovní dny, neomezená výše částky
  • Skrill – bez poplatků, zpracování během dne, částka 100 - 100 000 Kč
  • Paysafe – bez poplatků, 100 – 100 000 Kč

Vklady a výběry lze samozřejmě provádět jak na PC (vpravo nahoře), tak i pomocí mobilní aplikace (vlevo nahoře). Vše je otázkou několika minut. Betano šetří váš čas, a proto u této sázkové kanceláře na žádné zdlouhavé procesy nenarazíte. Podrobnější návod, jak na vklad na konto a výběr z účtu u Betana najdete také zde. Vklady a výběry metodou paysafe jsou u Betana rovněž k dispozici.

Nejlépe vám všechny platební metody přiblíží následující tabulka:

Betano: limity vkladů a výběrů pro různé platební metody
Metoda Min. vklad Max. vklad Min. výběr Max. výběr
Platební karta 10 Kč 999 999 Kč - -
Bankovní převod 10 Kč 999 999 Kč bez limitu bez limitu
Paysafe 10 Kč 24 000 Kč 100 Kč 100 000 Kč
Skrill 1 000 Kč 100 000 Kč 100 Kč 100 000 Kč
Skrill 1-tap 1 000 Kč 100 000 Kč - -

Kde stáhnout Betano mobilní aplikaci?

Mobilní aplikace Betano se řadí mezi TOP produkty této sázkové kanceláře, která v roce 2022 nově vstoupila na český trh. Svědčí o tom kromě přívětivého uživatelského rozhraní také prestižní cena EGR pro nejlepší aplikaci v rámci online zábavy. Její výhody mohou využít majitelé zařízení s operačním systém Android a také iOS.

Stáhnout aplikaci Betano není nikterak složité. Pokud vlastníte Iphone, otevřete si App Store a pomocí políčka hledání zadejte klíčové slovo Betano. Systém vás dovede až k mobilní aplikaci s názvem Betano - Online Betting, kterou si stáhněte (obrázek vlevo).

  • Stažení mobilní aplikace Betano je zdarma

Na mobilech, či tabletech využívající Android, je získání appky Betano podobně jednoduché. Otevřete si oficiální web Sázkové kanceláře Betano a srolujte úplně dolů. Následně klikněte na tlačítko Download our Android App a stáhněte aplikaci. (obrázek vpravo).

App Store pro Iphone stažení a web Betano pro stažení na zařízení s Androidem Foto: Betano

Výhody mobilní aplikace Betano:

  • Dostupné pro iOS i Android
  • Livestreamy, trackery, textové přenosy, live výsledky
  • Notifikace o novinkách a bonusech
  • Výběr oblíbených soutěží
  • Pohodlné ovládání a příjemný design
  • Jednoduchý přechod mezi live a předzápasovými sázkami

Sázková kancelář Betano nabízí široké spektrum sázkových příležitostí Foto: Betano

Sázková kancelář Betano kontakty, podpora, live chat, informace

Máte dotaz, konkrétní požadavek, nebo potřebujete vyřešit u Betano jakoukoliv zapeklitou situaci? Zachovejte klid. Máte na výběr z vícero možností, jak Sázkovou kancelář Betano kontaktovat a společně danou věc vyřešit.

Jak kontaktovat Betano
Live chat na webu Betano.cz E-mail: podpora@betano.cz

Betano sice neplánuje v České republice zřizovat kamenné pobočky, na komunikaci se zákazníky si ale zakládá. Proto neváhejte a obraťte se na proškolený team online podpory, který je připraven řešit vaše dotazy a požadavky.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano


1️⃣ Jaké má Betano kurzy na MMA?

Sázková kancelář Betano pravidelně vypisuje kurzy i na bojové sporty, včetně MMA a boxu. Najdete zde spoustu sázkových variant na konkrétní duely a v některých případech i vyšší kurzy oproti konkurenci. Podrobnější informace o nové online sázkové kanceláři v České republice se dozvíte v článku.

2️⃣ Jaká je Betano aplikace a co umí?

Mobilní aplikace Betano se pyšní prestižním oceněním pro nejlepší produkt ve světě online zábavy. Jedná se o velmi přehlednou aplikaci, kterou ocení všichni milovníci kurzových sázek. Hlavní výhody a návod na stažení aplikace Betano najdete tady.

3️⃣ Má Betano kód na uvítací bonus?

Při první registraci u Sázkové kanceláře Betano není potřeba zadávat konkrétní promo kód. Uvítací bonus 100% vkladu až do výše 3000 Kč mohou automaticky využít všichni nově zaregistrovaní hráči.

4️⃣ Jak lze vložit Betano peníze nejrychleji?

Pokud vás tlačí čas a potřebujete si co nejrychleji vložit peníze na herní účet Betano, máme pro vás vynikající zprávu. Pomocí vkladu přes platební kartu máte peníze na svém účtu okamžitě a můžete si pohodlně vsadit na vámi vybraný zápas. Více o vkladech a výběrech se dočtete uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mobilní aplikace Betano

Mobilní aplikace Betano: návod na registraci a výhody

Bez vychytané sázkové aplikace se dnes už neobejde téměř žádný sázkař ❤️. Jak a kde jednoduše stáhnout Betano mobilní aplikaci? Tady je...

Sázková kancelář Betano nabízí zajímavé kurzy také na MMA

Sázky na Oktagon MMA u Betana - atraktivní kurzy i příležitosti

Společnost Betano působí na českém trhu teprve krátce, svými vypsanými kurzy si ale nahlas říká o pozornost sázkařů. Jak je to s kurzy na...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...