Slovenský obr Martin Buday vyhlíží další bitvu v UFC. Jak vzpomíná na rozepři s Vémolou?

Je tichý, skromný, avšak na první pohled díky svým fyzickým proporcím nepřehlédnutelný. O čem Martin Buday sní a čeho by chtěl v životě dosáhnout?

Martin Buday Foto: Profimedia

Martin Buday už o víkendu nastoupí do svého čtvrtého UFC zápasu

Slovák Martin Buday je poměrně nenápadným bojovníkem. Takřka dvoumetrový chasník čeří vody v těžké váze UFC, kde stále nepoznal hořkost porážky. Vyhýbá se skandálům a mediálním kauzám, jeho cestu ale rozhodně vyplatí sledovat.

Martin Buday už v noci ze soboty na neděli vyzve v Las Vegas Joshe Parisiana. Ve svých předchozích zápasech dokázal být úspěšný a díky třem výhrám na body dobře nastartoval svou kariéru v UFC. Tím umlčel celou řadu kritiků, v čele s Karlosem Vémolou.

Terminátor před lety tvrdil, že Buday nemá šanci se v nejlepší světové MMA organizaci prosadit. Nejenže se česká legenda mýlila, opakovaně se do slovenského borce také  navážela a vyzývala ho na souboj. Tehdy z toho byl poprask a svého kolegy se zastávali zápasníci, jako Vojto Barborík, nebo Pirát Krištofič.

"Když se o mně Karlos Vémola vyjadřoval, tak mě to naštvalo. Dnes už je to ale dávno zapomenuté a nemám problém si s ním podat ruku. Žádnou zášť vůči němu necítím", svěřil se Buday v rozhovoru pro Refresher.

Bývalý šampion těžké váhy Oktagon MMA si svými dosavadními výkony v UFC zjednal respekt a soupeři se před ním musí mít na pozoru. Zástupce trnavského SFG totiž sní o tom, že by jednou rád proklouzl do TOP 5 rankingu a přiblížil se titulové šanci. "To bych si chtěl zažít, celá příprava a vše okolo by bylo jakože WOW", má jasno.

Martinu Budayovi aktuálně ve světovém žebříčku těžkých vah patří 57. pozice, takže víkendová výhra ho může vyšvihnout do elitní padesátky. "Každý zápas je pro mě důležitý a přistupuji k němu, jako by byl právě ten titulový", dodává.

Buday nabídl i svůj názor na souboj Vémola vs. Langer. V tomto případě to více přeje a po sportovní stránce více věří Pavolu Langerovi. Na tento duel, který se uskuteční v říjnu v Bratislavě si můžete už teď vsadit u Tipsportu, kde za jednoduchou registraci získáte bonus 300 Kč zdarma.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pavol Langer zvítězil nad Poppeckem

Já věřím Langerovi. Dokáže to! predikuje zápasník UFC Martin Buday

Brzy se dočkáme duelu Langer Vémola a celá česká MMA scéna bude jistě s napětím očekávat výsledek. Svůj názor nabídl i zápasník UFC Martin...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...