Já věřím Langerovi. Dokáže to! predikuje zápasník UFC Martin Buday

Už na podzim bychom se měli dočkat duelu Langer vs Vémola a celá česká MMA scéna bude s napětím sledovat, jak souboj polotěžkých vah dopadne. Svůj názor nabídl i zápasník UFC Martin Buday.

Pavol Langer zvítězil nad Poppeckem Foto: Facebook/Palo Langer

Langer na to má, míní Buday

Už na podzim se v kleci potká český Terminátor s největším překvapením turnaje Oktagon 44 v Oberhausenu Pavolem Langerem, který celou českou MMA scénu zvedl ze židle, když si ve svém posledním zápase podal nemilosrdného Němce Alexandra Poppecka.

Po tom, co Poppeck předvedl v zápase s Polákem Martinem Zawadou, jen málokdo věřil v takový výsledek, Langer ale všem vytřel zrak, získal prozatimní pás a posunul se tak k titulovému zápasu s Karlosem Vémolou.

I sám Terminátor veřejně uznal Langerovy kvality a nazval ho za rovnocenným soupeřem. Slovenský bojovník má za sebou sice zhruba poloviční počet zápasů než Vémola a jeho bilance není tak příznivá jako ta Terminátorova, ale Langer ukázal, že není radno ho podceňovat a v jeho vítězství věří i velká jména světa bojových sportů.

S Langerovým vítězstvím počítá například slovenský zápasník Martin Buday, který má za sebou již tři vítězné zápasy v nejprestižnější organizaci světa UFC, v níž zatím neutrpěl jedinou porážku. „Karlos je super silný oponent, špičkový sportovec, ale věřím Palovi,“ pronesl Buday v rozhovoru pro Refresher.

Když Buday mířil do UFC, někteří jeho kolegové veřejně vyjádřili nedůvěru v jeho schopnosti a mezi nimi byl právě i Karlos Vémola, který tehdy tvrdil něco v tom smyslu, že na prestižní světovou organizaci Buday nemá. „Zamrzelo mě to možná od toho Ivana (Buchingera) spíš (...) ale vyříkali jsme si to (...) a když se Karlos vyjádřil, tehdy mě to spíš rozčílilo,“ přiznal Buday.

Zdůraznil však, že jeho názor na souboj Vémola vs Langer je skutečně objektivní a s minulými křivdami nijak nesouvisí: „Trénovali jsme spolu (s Langerem), vím, jaké má kvality a fakt mu to přeju, ale opravdu mu i věřím, že to dokáže,“ dodal Martin Buday.

Připomeňte si Langerův vítězný zápas s Poppeckem:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pirát už jednou na Štvanici bodoval

Pirát nemá jen jeden gameplan. S jakou taktikou se chystá na Bryczeka?

Duel Bryzcek Krištofič patří k nejatraktivnějším celé Štvanice. Nejde totiž o běžný zápas, v sázce je hodně. Má Pirát nějakou speciální...

Roman Paulus byl šampionem Oktagon výzvy

„Maká na sobě každý den,“ pěje Attila Végh chválu na Romana Pauluse

Jedním ze zápasů sobotní Štvanice je duel Roman Paulus vs. Callum Mullen.👊 Jak slovenský bojovník ladí formu, dočká se po dvou prohrách...

Kincl vs. Vémola 2 vážení

On sám si myslel, že prohrál! rýpe Vémola do Kincla. Co na to Inspektor?

O odvetě Kincl Vémola se stále nepřestává mluvit.💥 Tentokrát o něm znovu promluvil jeden z aktérů Karlos Vémola 🦾 a přemítal, kde se stala...