Pirát nemá jen jeden gameplan. S jakou taktikou se chystá na Bryczeka?

Duel Bryzcek Krištofič rozhodně patří k nejatraktivnějším soubojům celé Štvanice. Nejde totiž o obyčejný zápas, v sázce bude skutečně hodně. Má Pirát na Bryczeka připravenou nějakou speciální taktiku?

Pirát už jednou na Štvanici bodoval Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Souboj o Kincla bude určitě o nervy

Páteční Štvanice nenabídne jen titulový zápas dánského žraloka Jonase Magarda s odhodlaným Brazilcem Felipem Limou, ale také souboj o možnost zabojovat o pás šampiona s přemožitelem českého Terminátora Patrikem Kinclem. Tuto šanci budou mít polský zápasník Robert Bryczek a Samuel Pirát Krištofič.

„Chci se soustředit na sebe, na ten svůj výkon, abych podal lepší výkon, lepší než naposledy, abych ten zápas dovedl do vítězného konce, protože není to o tomto zápasu, ale o tom získat titul,“ nechal se slyšet Krištofič v podcastu Max MMA s tím, že se rozhodně nemíní nechat rozptylovat přízemními problémy jako horko nebo dusno, které na open air akci hrozí.

Kincl s Krištofičem by se v kleci nepotkali poprvé. Společný zápas si střihli už v únoru minulého roku v rámci Oktagonu 31. Většinu kol dominoval Kincl, a ačkoli se Pirátovi povedlo ke konci situaci obrátit, Kincl zvládl doručit celkově více úderů i takedownů a nasbírat dva pokusy o submisi, a tak Piráta nakonec udolal na body.

Mezi Kinclem a Krištofičem to tehdy vřelo už při staredownu:

A právě to je i jeden z důvodů, proč by si Inspektor přece jen přál do klece spíše Bryczeka, který by pro něj představoval úplně novou výzvu: „Ve finále si myslím, že Bryczek bude schopnej vyhrát a začínám se připravovat na něj,“ prozradil v jednom z rozhovorů.

Pirát je v každém případě přesvědčený, že Bryczeka porazí a uzme si titulový zápas pro sebe, ať už si o tom myslí kdo chce co chce. A podle toho také trénuje. Jak přiznal v podcastu Max MMA, už mnohokrát se poučil, že mu nesvědčí spoléhat jen na jeden gameplan, a proto se prý připravuje na více variant a má v hlavě hned několik možných scénářů a strategií.

„Těžko tomu říkat gameplan, není to jen jedna cesta, protože to už se ukázalo, že když mám jednu cestu a ta mi nejde, tak potom jsem jakoby zaseknutý,“ přiznal Pirát. „Mám to v hlavě nastavené tak, že se tam může stát leccos (...) Mám tam víc variant a uvidíme, co jak bude sedět a podle toho se pak budu posouvat a reagovat,“ prozradil Krištofič.

Pirát prý každopádně počítá jak s bojem v postoji, tak na zemi. „Nedělám si v hlavě žádné mantinely, ale prostě jsem otevřený všem možnostem. Chci prostě dělat MMA, chci ten zápas udělat takový rozmanitý těmi technikami,“ vysvětlil.

Když byl Krištofič na Štvanici naposledy, odnesl si z klece titulový pás, který pod otevřeným nebem získal v zápase s polským tvrďákem Marcinem Naruszczkou, kterého porazil na body. Uvidíme tedy, zda mu open air akce opět přinese štěstí a vynese mu šanci znovu zabojovat o titul.

Připomeňte si Pirátův minulý zápas na Štvanici, kde získal pás šampiona:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka

Jiří Procházka prozrazuje, co všechno je nutné k vítězství. Důležitý je i účes

Jiřího Procházku čeká co nevidět návrat do klece. Český samuraj říká, že už dávno nenechává nic náhodě. Co mu pomáhá dosáhnout vítězství?...

Tadeáš Mawar Růžička

Neponaučitelný Růžička a další kompromitující video. Vyděšená přítelkyně volala o pomoc

Kauzu, která začala původně jedním videem, neustále doplňují další informace, které situaci přiostřují.💣 Co se na Tadeáše Růžičku vynořilo...

Roman Paulus byl šampionem Oktagon výzvy

„Maká na sobě každý den,“ pěje Attila Végh chválu na Romana Pauluse

Jedním ze zápasů sobotní Štvanice je duel Roman Paulus vs. Callum Mullen.👊 Jak slovenský bojovník ladí formu, dočká se po dvou prohrách...