„Maká na sobě každý den,“ pěje Attila Végh chválu na Romana Pauluse

Jedním ze zápasů sobotní Štvanice je duel Roman Paulus vs. Callum Mullen. Jak slovenský bojovník ladí formu, podaří se mu Brita porazit a dosáhnout po dvou prohrách znovu vítězství?

Roman Paulus byl šampionem Oktagon výzvy Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Roman Paulus má tvrdou přípravu. Zazáří na Štvanici?

Romana Pauluse jsme naposledy viděli v dubnu v Bratislavě, kde proti němu v rámci Oktagonu 42 nastoupil německý talentovaný zápasník Niko Samsonidse – ten je zvyklý své soupeře ukončovat před limitem. Roman Paulus se v tomto zápase ukončit nenechal a dokázal se ve hře udržet až do konce, Němec ho však i přesto porazil na body.

Podobně tomu bylo i v zápase předtím se zatím neporaženým Magomedem Kadimagomedovem, i v tomto souboji Paulus prohrál na body. Do té doby však ruský zápasník (přezdívaný trefně One punch man) všechny své soupeře ukončil KO nebo TKO a Paulus se mu do statistik zapsal jako jediný, kdo ustál jeho tvrdé údery po všechna kola zápasu.

„Pro Romana Pauluse je tohle velmi důležitá výhra, má po sobě dvě prohry. To neznamená nikdy nic (...) Já pořád říkal klukům: ‚Musíš si z té prohry vybrat to pozitivní,‘“ řekl Attila Végh na adresu Romana Pauluse pro SFG Doxxbet Vlog #1.

Tentokrát slovenského bojovníka čeká britský profesionální zápasník, jehož jsme prvně mohli vidět právě na tom turnaji Oktagonu, kde Roman Paulus prohrál se Samsonidsem. Ani Mullenovi se zápas nepovedl a Jakub Dohnal ho porazil na body. Kromě toho má však britský bojovník na kontě jen samé výhry a všechny své soupeře porazil před limitem„Je to adekvátní soupeř pro Románka, také šikovný, talentovaný kluk,“ vyjádřil svůj názor na Paulusova protivníka Attila. Podaří se tentokrát Romanu Paulusovi zabodovat a prolomit smůlu, která ho v posledních dvou zápasech provázela?

„Románka tu vidím skutečně každý den, po tréninku ještě probírá techniky (...) maká každý den, stále si jde za svým snem a cílem,“ prozradil Végh. Roman Paulus trénuje ve Spartakus Fight Gymu (kde mimo jiné na svůj nadcházející zápas v UFC trénuje také Lajoš Klein, kterého souboj s Ignaciem Bahamondesem čeká týden po Paulusovi).

„Těším se na ten zápas, na Štvanici jsem byl i minulý rok (...) Poslední zápas v Bratislavě mi nevyšel, jako že absolutně, ale já vím, jaké tam byly problémy, takže ty jsme odstranili a změnil jsem se trošku i já a celkově mám jiný přístup, ne že bych předtím nějak málo trénoval, ale na téhle profesionální úrovni jde o detaily...,“ prozradil sám Paulus.

Je zřejmé, že Roman Paulus na sobě tvrdě pracuje a nehodlá nechat Britovi nic zadarmo. Podle jeho posledního výkonu na Štvanici se navíc zdá, že patří mezi ty zápasníky, kterému open air svědčí, a tak bychom snad mohli být svědky zápasu, při kterém Paulus znovu naskočí na vítěznou vlnu.

Připomeňte si Paulusovu výhru na předchozí Štvanici:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Radek Roušal má před sebou očekávanou premiéru v MMA

Ani několikátá změna soupeře mě nemůže zastavit, má jasno Radek Roušal

Čeká ho velký krok v profesionální kariéře. Brněnský fighter Radek Ruchy Roušal si na páteční Štvanici odbude svou premiéru v profi MMA....

Attila Végh vyjádřil svůj názor na soupeře Karlose Vémoly

Attila Végh reaguje na soupeře a zápasové tempo Karlose Vémoly. V čem vidí problém?

Slovenská MMA legenda Attila Végh přispěchal se svým názorem na Lucase Alsinu, který v sobotu 29. července vyzve na Štvanici Karlose...

Robert Bryczek

Vím, jak soupeře překvapit a kde jsou jeho slabiny, hecuje před Štvanicí Robert Bryczek

Rozjetý polský tank Robert Bryczek vyzve na páteční Štvanici Piráta Krištofiče. Při té příležitosti nám titulový aspirant poskytl...