Vím, jak soupeře překvapit a kde jsou jeho slabiny, hecuje před Štvanicí Robert Bryczek

Rozjetý polský tank Robert Bryczek vyzve na páteční Štvanici Piráta Krištofiče. Při té příležitosti nám titulový aspirant poskytl exkluzivní rozhovor.

Robert Bryczek Foto: OKTAGON MMA

Robert Bryczek o Pirátovi, přípravě na zápas i česko-slovenské podpoře

Prožívá nejlepší období své kariéry. Robert Bryczek se krok po kroku přibližuje titulovému zápasu ve střední váze organizace Oktagon MMA. V pátek 28. července ho na Štvanici čeká těžká překážka v podobě neukončitelného Samuela Krištofiče.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Jedním z hlavních taháků páteční Štvanice je nepochybně titulový eliminační duel Bryczek vs. Pirát. Oba vyznávají docela jiný styl, zároveň toho ale mají mnoho společného. Oba kohouty totiž pojí totožná bilance v profi kleci, láska k přírodě i věk. Do zápasu o titul se ale probije pouze jeden z nich.

Roberte na Štvanici tě čeká možná nejdůležitější zápas kariéry, jak se aktuálně cítíš a jak finišuje příprava?

Zdravím všechny české a slovenské fanoušky. Každý zápas je ten nejdůležitější, takže se tentokrát znovu pokusím vydat ze sebe to nejlepší. Cítím se připravený víc, než kdy předtím.

Do zápasu jdeš po dvou měsících od posledního vítězství nad Lee Chadwickem. Vnímáš to jako výhodu, nebo by si naopak raději měl delší čas na přípravu?

Naposledy jsem soupeře opět rychle ukončil bez zranění, takže jsem si jistý, že můj výkon bude skvělý. Měl jsem dostatek času a využil jsem ho naplno.

Vítěz zápasu se následně utká o titul s Patrikem Kinclem. Máš ten zápas už teď v hlavě, nebo se soustředíš čistě na Krištofiče?

Zaměřuji se čistě na Piráta. Soupeře nepodceňuji. Budu na něj 100% připraven.

Tvoje aktuální série 4 dominantních výher v prvním kole budí respekt. V čem ty sám cítíš největší rozdíl po přesunu do nového týmu a střední váhy?

Převzal jsem 100% zodpovědnost za svou kariéru a nyní se cítím rozhodně jistější. Opravdu věřím ve své dovednosti a zkušenosti.

S jakou taktikou půjde podle tebe do zápasu Samuel Krištofič?

Nevím a ani mě to nezajímá. Já budu připravený na všechno, stand up, wrestling nebo hru na zemi.

Je pro tebe extra motivací být prvním, kdo ukončí Krištofiče před časovým limitem?

Takhle nad tím vůbec nepřemýšlím. Připravuji se na 3kolovou válku. Když ho porazím před limitem, bude to pro mě bonus navíc.

V čem je podle tebe největší síla Samuela Krištofiče? Na co si budeš muset dát největší pozor?

Řekl bych, že největší jeho síla je ve fyzické kondici. Zároveň si ale myslím, že ji neumí dobře využít.

Turnaj na pražské Štvanici má specifickou atmosféru i podmínky pro bojovníky. Může to hrát v zápase nějakou roli?

Pro mě je to něco speciálního, nemůžu se toho zápasu dočkat.

Český fanoušek tě zná především jako vynikajícího knockoutera, ty vlastníš ale i černý pás v BJJ. Cítíš to tak, že i na zemi by si mohl dominovat, nebo se budeš snažit za každou cenu udržet zápas v postoji?

Vždy se snažím ze sebe dostat to nejlepší. Snažím se držet svého stylu, ale pokud půjdeme během zápasu na zem, ukážu vám svoje BJJ skills. Pro mého soupeře by to mohlo být překvapení.

S Pirátem tě kromě totožné bilance, zálibě v otužování a věku spojuje i početná armáda fanoušků…

Miluji své fanoušky v Čechách a na Slovensku. Ve zprávách od nich dostávám velkou podporu. Všichni jsme slovanští bratři a oni to vědí, líbí se jim můj styl a osobnost, takže se cítím jako doma, když bojuji na Oktagon MMA. Velké díky za vás všechny 🤙🏻

Jakou máš aktuálně váhu, a jak shazuješ poslední kilogramy před vážením?

Nyní je moje váha něco kolem 91-92 kg, takže shazování pro mě bude jednoduché. Udělat váhu bude v mém případě pouze formalitou.

Jaké jídlo si rád dopřeješ po zápase?

Mám rád tradiční polskou kuchyni, orientální jídlo, ale je tam místo i na velký kus cheesecaku 🙂

Díky moc za rozhovor a hodně štěstí v závěru přípravy i v zápase! Na poslední vítězství Roberta Bryczeka se můžete podívat v tomto videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Samuel Pirát Krištofič na tiskové konferenci

Samuel Pirát Krištofič - životopis a zápasy MMA bojovníka

Samuel Pirát Krištofič ☠️ je kontroverzní slovenský bojovník, který je pověstný svým houževnatým stylem boje✨. Detailní pohled na jeho...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...