Soupeř i termín odhalen! Černovous bude v rámci pařížské mise čelit nové akvizici KSW

Soupeř Michala "Blackbeard" Martínka byl dnes oficiálně oznámen. Český zástupce v polské organizaci KSW se ve Francii utká s bojovníkem, který si kdysi vylámal zuby na Vémolovi.

Michal Martínek kývl na pořádnou výzvu Foto: KSW

Vstříc titulovým ambicím: Michal Martínek poměří síly s Princem Aounallahem

Bude to zkouška ohněm. Na papírově lehčí soupeře ale není čas. Michal Martínek přijal obrovskou výzvu a 6. dubna na turnaji KSW 93 změří síly s Princem Aounallahem, který po svém comebacku v roce 2022 dokázal 4x v řadě zvítězil, přičemž naposledy zničil Alexe Cvernu.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

"Jeho veličenstvo" Prince Aounallah se stal novou posilou organizace KSW, kde podobně jako český zápasník, plánuje útok na titul těžké váhy. Velezkušený Francouz s bilancí 18–11 naposledy působil v organizaci Hexagone MMA, kde dlouho držel titul. Nepřipravil ho o něj na konci října loňského roku ani Alexander Cverna, který padl TKO v 1. kole.

Borec, který v roce 2019 čelil Karlosi Vémolovi a prohrál jednomyslně na body, má skutečně velmi výživný životopis. V kariéře se střetl s takovými jmény jako jsou Mikhail Ragozin, Eldar Rafigaev (Yakuza), nebo Karl Moore.

Michal Martínek (10–5) bude chtít pod eiffelovou věží odčinit dvě poslední porážky a zejména tvrdé KO, které mu uštědřil v posledním zápase Darko Stošič. Martínek má měsíc na to, aby formu vyladil k dokonalosti, na čemž usilovně pracuje střídavě v Polsku a Česku. Určitou výhodou pro něj mohou být právě cenné informace od tréninkového parťáka Karlose Vémoly, který s Princem před 5 lety zápasil pod organizací Night of Warriors.

Martínek je v současné době na 4. příčce žebříčku těžké váhy KSW a případný skalp ho zase může katapultovat do titulového mixu. Prince si ovšem i v pokročilejším věku stále drží velmi dobrou výkonnost, a tak českého bojovníka rozhodně nečeká nic snadného.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...