Střední divizi Oktagonu posílí známé jméno z UFC. O koho jde?

Řady organizace Oktagon MMA rozšíří další bojovník s UFC minulostí. Nová akvizice plánuje čeřit vody ve střední váze do 84 kilogramů. O koho se jedná?

Andrew Sanchez se poměrně nedávno utkal v UFC s Machem Muradovem Foto: Profimedia

V UFC zápasil s Muradovem, teď zkušený Američan přichází do Oktagonu

Na lukrativní nabídku organizace Oktagon MMA kývl veterán UFC a někdejší soupeř Macha Muradova. Americký zápasník Andrew Sanchez si v lize mistrů MMA střihl 10 zápasů, než byl v roce 2021 po dvou porážkách v řadě propuštěn. Jednu z nich mu uštědřil Makhmud Muradov, který o své výhře rozhodl parádním naskočeným kolenem následovaným sekvencí úderů. Teď Sanchez přichází oživit svou kariéru právě do Oktagonu.

Vítěz Ultimate Fightera Andrew Sanchez strávil v UFC dohromady 5 let, během kterých střídal téměř pravidelně výhry a porážky. Zápasil například s Marvinem Vettorim (prohra na body), nebo s Brunem Silvou (prohra, TKO). Právě s tímto Brazilcem zápasil v nejlepší světové lize naposledy, než byl umístěn na listinu nechtěných bojovníků.

Následně se Sanchez upsal organizaci Eagle FC Khabiba Nurmagomedova a zde si připsal v květnu 2022 výhru na body s Gabrielem Checcou. Od té doby nezápasil. Andrew Sanchez se měl původně představit už na turnaji Oktagon 41 v Liberci proti Yoricku Montagnackovi, který byl po odstoupení Gottvalda bez soupeře. Nakonec z tohoto záměru ale nečekaně sešlo.

Ondřej Novotný nicméně v pořadu MMA letem světem oznámil, že Sanchez sice s Montagnackem bojovat v Liberci nebude, za to ale podepíše dlouhodobou smlouvu na souboje ve váze do 84 kilogramů, která je mu mnohem více vlastní.

„Jo, vlastně proč bych to neřekl. Je to na 100 %? Jo, je to na 100 %! Namluvil jsem medailonek pro Liberec s Andrew Sanchezem, což by byla fantastická náhrada. Je to frajer, který šel v UFC s Machem Muradovem. Je to vítěz Ultimate Fighteru...

Aktuálně to má 13-7. Už jsme byli domluvení a pak najednou to spadlo… Ale dobrá zpráva je, že kluci v 84 kilogramech se mohou těšit tak, jako tak, protože jsme domluvení na podpisu smlouvy,“, osvětlil Novotný příchod Sancheze.

V každém případě bude zajímavé sledovat, až se Sanchez střetne s některým z domácích borců, jako jsou Kincl, Vémola, Brož a další. Jde o poměrně nevyzpytatelného bojovníka, který i ve zmíněném utkání s Machem kladl nepříjemný odpor.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Makhmud Mach Muradov

Makhmud Mach Muradov - MMA zápasy, statistiky a životopis

Makhmud Mach Muradov je uzbecký MMA bojovník ✌, který má silné vazby na Českou republiku. Aktuálně působí v nejprestižnější organizaci...

Karlos Vémola se vrací do klece

Oktagon 41: Vémola vs. Matavao analýza, kurzy, tip a livestream

Karlos Terminátor Vémola 🦁 se na turnaji Oktagon 41 po dlouhých 9 měsících vrací do klece. Kde sledovat livestream online ▷ vám poradíme v...

Bledá zná termín i jméno příští soupeřky

Tereza Bledá už zná jméno příští soupeřky. Kde bude zápasit?

Talentovaná česká UFC bojovnice Tereza Bledá už ví, kde a s kým půjde do dalšího zápasu. I tentokrát ji prověří velmi houževnatá soupeřka z...