Tereza Bledá už zná jméno příští soupeřky. Kde bude zápasit?

Talentovaná česká UFC bojovnice Tereza Bledá už ví, kde a s kým půjde do dalšího zápasu. I tentokrát ji prověří velmi houževnatá soupeřka z Brazílie.

Bledá zná termín i jméno příští soupeřky Foto: Profimedia

Bledá zná termín i soupeřku pro druhý zápas v UFC

Terezu Bledou čeká v UFC druhá výzva. Bývalá šampionka Oktagonu a momentálně jedna ze dvou Češek v lize mistrů MMA se 17. června na turnaji UFC Fight Night postaví Gabrielle Fernandes. Připíše si tentokrát vítězství?

Gabriella Fernandes má za sebou, stejně jako Bledá, nepovedený UFC debut. Na konci února totiž padla jednomyslně na body se zkušenou Kanaďankou Jasmine Jasudavicius. Do zápasu tedy půjdou obě fighterky v podobném rozpoložení.

Fernandes je již 6. brazilskou soupeřkou v řadě, se kterou Tereza Bledá změří síly. Bledá si v posledním utkání připsala vůbec první profesionální porážku, když ji v listopadu loňského roku parádním kopem z otočky nachytala Natalia Silva.

Tereza Bledá se momentálně připravuje ve Švédsku a po tvrdé porážce si vzala delší dobu na odpočinek i přípravu. Kariéra teprve 21leté bojovnice je stále teprve na začátku a poslední neúspěch ji svým způsobem může pomoci se odrazit k ještě lepším výkonům. Věřme, že se to projeví už v červnovém v zápase s Fernandes na turnaji UFC Fight Night, který ještě nemá ohlášenou destinaci.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Tereze Bledé premiéra v UFC nevyšla

Bledé debut v UFC krutě nevyšel. Kop z otočky a první KO kariéry

Tereza Bledá má za sebou premiéru ve slavné UFC. Ve fyzicky obrovsky náročném zápase poprvé v kariéře padla. Ve třetím kole inkasovala...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...