Svět oslavuje nového šampiona! Sean O'Malley doručil exkluzivní ukončení a usedl na trůn

Dokázal to. Podceňovaný "Suga" Sean O'Malley dovedl svůj pohádkový příběh k dokonalosti. Tady jsou podrobnosti titulového zápasu UFC 292.

Sean O'Malley to dokázal Foto: Profimedia

Sean O'Malley je novým šampionem bantamu, Sterlinga ukončil na začátku 2. kola

Nastává nová éra bantamové divize UFC. Výstřední americký zápasník Sean O'Malley navzdory předzápasovým prognózám porazil Aljamaina Sterlinga a připnul šampionský pás ve váze do 61 kilogramů. O zisku titulu navíc rozhodl hodně impozantním způsobem.

Sean O'Malley se s úřadujícím šampionem Aljamainem Sterlingem zdržel v kleci jen 6 minut. Jeho chvíle přišla na začátku druhého kola, kdy přesným hákem z ústupu poslal soupeře k zemi a tam ho dobil sérií úderů TKO.

Kdo by si myslel, že bude následnovat pompézní oslava, šeredně by se mýlil. Suga naprosto chladnokrevně obešel celou klec, uvnitř jeho samotného to ale muselo vřít. Mezi oběma Američany totiž před zápasem panoval ostrý trashtalk a hodně zlé krve. Z pohledu sázkových kurzů vstupoval Sean O'Malley do zápasu v pozici jasného underdoga, jenže svým výkon všem doslova vytřel zrak.

sipka Kompletní výsledky UFC 292 najdete ZDE

Nový šampion v pozápasovém rozhovoru nepřímo vyzval Marlona Veru, který ho dosud jako jediný dokázal v UFC porazit, a vzhledem k jeho vítězství nad Pedro Munhozem se rýsuje první titulová obhajoba. Ta přichází v úvahu někdy okolo prosince, jenže své si k tomu bude chtít říci i Merab Dvalishvili, aktuální jednička žebříčku bantamové váhy a velký kamarád poraženého Aljamaina Sterlinga.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Martin Buday předvedl parádní výkon

Páka na ruku a soupeřův křik. Martin Buday se dočkal prvního UFC vítězství před limitem

Slovenský bijec Martin Buday má splněno. První vítězství před časovým limitem ozdobil parádní kimurou na konci prvního kola.