Páka na ruku a soupeřův křik. Martin Buday se dočkal prvního UFC vítězství před limitem

Slovenský bijec Martin Buday má splněno. První vítězství před časovým limitem ozdobil parádní kimurou na konci prvního kola a upravil své UFC skóre na 4-0.

Martin Buday předvedl parádní výkon Foto: Profimedia

Buday utáhl Parisiana na kimuru a slaví čtvrtou UFC výhru v řadě

Těžkotonážník Martin Buday se v sobotu zaskvěl v Las Vegas parádním výkonem. Na turnaji UFC Fight Night si ve velkém stylu poradil s Američanem Joshem Parisianem. Přijde nyní elitní soupeř z elitní TOP 15?

Zápas Buday vs. Parisian začal pořádně zostra a oba borci hned od první vteřiny vůbec na nic nečekali. Už po minutě boje dostal Buday svého soka do obrovských problémů, když ho dokázal tvrdě natrefovat v postoji.

Parisian se sice dostal do hluboké defenzívy, stále ale vysílal nebezpečné háky, které jen těsně míjeli Budayovu hlavu. Minutu a půl před koncem prvního kola ovšem přišel parádní a rozhodující moment ze strany slovenského bojovníka.

Buday si nejprve svého protivníka v klinči přetočil a následně ho dostal na zem, kde okamžitě zaklínil Parisianovu ruku ve snaze nasadit bolestivou páku. Svou pozici následně Buday ještě vylepšil přenesením těžiště a tato situace už donutila amerického rváče zápas odklepat.

Martin Buday v pozápasovém rozhovoru přiznal, že právě kimura je jeho oblíbená technika a po první výhře před limitem doslova zářil štěstím. Slovenský borec je vedle Jiřího Procházky aktuálně nejúspěšnějším zápasníkem v UFC s bilancí 4 výher a žádné porážky.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Martin Buday

Slovenský obr Martin Buday vyhlíží další bitvu v UFC. Jak vzpomíná na rozepři s Vémolou?

Je tichý, skromný, avšak na první pohled díky svým fyzickým proporcím nepřehlédnutelný. O čem Martin Buday sní a čeho by chtěl v životě...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Slovenský zápasník Martin Buday

Martin Buday - životopis a kariéra MMA zápasníka

Slovenský fighter Martin Buday ⭐ je bývalý šampion organizace Oktagon MMA a historicky druhý Slovák, který se probojoval do prestižní UFC....