Szabová nastoupí v Bratislavě. Podaří se jí vrátit do tradičních vítězných kolejí?

Lucia Szabová si od porodu zabojovala zatím jen párkrát, a to v postoji. Teď ji čeká MMA zápas v Bratislavě. Podaří se jí navázat tam, kde před odchodem skončila?

Lucia Szabová znovu v Oktagonu Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Jak se vydaří Lucii Szabové návrat k MMA a do Oktagonu?

Lucia Szabová si v dubnu pouhého půl roku po porodu střihla zápas v postoji s Michaelou Hlaváčikovou, který bohužel dopadl ve prospěch soupeřky. To vítěznou Luciu trochu vykolejilo, protože do té doby prohru nepoznala. „Zápasím už dlouho, ale cítím se jako na začátku,“ přiznala bezprostředně po zápase.

Lucia byla viditelně zklamaná, ale není pochyb, že i přes krátký a náročný návrat do formy předvedla dynamický zápas a vítězství jí uniklo jen o vlásek. „Jsem zklamaná, že člověk do toho dává fakt všechno, všechnu energii a ani tak to nevyjde,“ svěřila se v rozhovoru pro Oktagon.

Lucia každopádně hned po zápase věděla, co musí změnit, aby z toho příštího odcházela jako vítězka – tak jak je zvyklá: „Musím si hlavně dobře rozvrhnout tréninky, lépe to zmenežovat,“ prohlásila. Od nepříjemné prohry uběhlo několik měsíců, a pokud Silent Killer dostála svým slovům, pilně trénovala a svou dřinu by teď měla zúročit v říjnu v Bratislavě během turnaje, na který diváky láká mimo jiné hlavní titulový zápas mezi Karlosem Vémolou a Pavolem Langerem.

➤ Čtěte také: Pirát s Vikingem či El Chapo s Vikingem? Jaký příběh se bude psát v Bratislavě?

Nic se v každém případě nejí tak horké, jak se uvěří, a i sama Lucka s odstupem času uznala, že podala skvělý výkon: „Na to, že malý vůbec nespí, kojím a snažím se fakt makat naplno, tak si myslím, že to byl fakt dobrý zápas,“ zhodnotila zpětně.

A stejného názoru byl i Ondřej Novotný, jenž prozradil, že mají s Luciou speciální vztah. „Lucka umí ujít tu extra míli navíc,“ hodnotil Luciin poslední výkon. „Což málokterá holka v jejím věku a s ne tak velkými zkušenostmi dokáže,“ pokračoval. „No, tak po půl roce, pěkný tři kola v tempu,“ chválil Novotný bojovnici.

Nabízelo se, že by si Lucka mohla zabojovat ve svém rodišti, a když jí promotéři zápas v turnaji Oktagon 47 nabídli, odhodlaně souhlasila. Jakou bude mít v kleci soupeřku, se zatím neví, ale pro Silent Killer půjde o domácí půdu jak z hlediska místa konání, tak i pokud jde o Oktagon jako takový. V její prospěch by mohlo hrát i to, že půjde o duel pod pravidly undergroundu, která jí očividně sedí, a i to je pro bojovníka důležitým faktorem.

Podaří se Lucce přehlušit hořkost posledních prohraných soubojů vítězstvím? Doufejme, že v předchozích dvou zápasech se Lucka jen rozehřívala a tentokrát se Silent Killer vrátí taková, jakou ji známe.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kaik Brito se smlouvy s UFC nedočká

Brito bojoval jako lev, ale smlouvy s UFC se nedočká. Vítězství mu uteklo o fous

Kaik Brito svedl souboj o kontrakt s UFC a bohužel byl poražen. Co přesně se nepovedlo a o jaký kousek to Brazilci uteklo?

Losene Keita a Maté Sanikidze

Dřív, než se čekalo? Losene Keita odhaluje datum návratu a nejbližší zápasový program

Hvězdný Losene Keita na sociálních sítích nastínil, kdy by se mohl po zranění vrátit zpět do Oktagonu. Tady jsou jeho slova a podrobnosti.

Samuel Pirát Krištofič

Pirát s Vikingem či El Chapo s Vikingem? Jaký příběh se bude psát v Bratislavě?

Už teď je bratislavská karta nabitá velkými jmény.💪💥 Ve vzduchu visí duely, které by mezi řadu atraktivních zápasů skvěle zapadly...