Pirát s Vikingem či El Chapo s Vikingem? Jaký příběh se bude psát v Bratislavě?

Už teď je bratislavská karta nabitá velkými jmény. Teď visí ve vzduchu duely, které by mezi řadu atraktivních zápasů skvěle zapadly. Jaké příběhy se budou psát v Bratislavě?

Samuel Pirát Krištofič Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Bratislava vyhlíží velmi slibně! Ve vzduchu visí zajímavé duely

Bratislavská karta láká už ve své nekompletní podobě. Nejenže nás čeká neuvěřitelně napínavý hlavní zápas slovenského obra s českým Terminátorem, ale uvidíme v akci také Ivana Buchingera nebo odvetu Pukač vs. Brož.

A pokud dá Oktagon zelenou, možná se dočkáme i dalších zajímavých duelů, možná i takového, který původně vůbec nebyl v plánu. Ole Magnor, jenž na Štvanici rychlostí blesku ukončil Václava „Babu Jagu“ Mikuláška, si brousil zuby na další skalp, a protože zřejmě zatoužil po zápase právě v Bratislavě, napadlo ho pošťouchnout Vlasta Čepa, kterému doteď chybí soupeř.

„Co takhle Viking, který se rád rve? Ten den mám volno. Jsem připravený jít do války,“ navrhnul rozjetý Nor El Chapovi na instagramu. Na to konto se však ozval Vlastův kamarád a kolega bojovník Samuel „Pirát“ Krištofič, který s norským Vikingem rozpoutal virtuální přestřelku.

„Hej, Ole, měl bys přestat vyzývat mého bratra Vlasta Čepa. Chceš zápasit v Bratislavě? OK! Král Bratislavy jsem já a jsem připravený. Tak pojď. Roztrhnu tě jako žábu. Rozumíš? Co na to říká Pirát Army, přivítali byste mě na kartě v Bratislavě? Nemám rád, když někdo rýpe do mých kamarádů,“ vzkázal Pirát Vikingovi.

Magnor nemá sebemenší důvod někoho, jako je Pirát, odmítnout, naopak, výhrou nad oblíbencem a dvojkou střední váhy Oktagonu si může jedině polepšit, a podle toho také reagoval: „Pirát vs. Viking. Víš, že je to válka. Rád bych bojoval s legendou, kterou je @pirat_kristofic. Pojďme do toho @oktagonmma @ondrejnovotny @phoenix_sportsmgmt. Pojďme sakra do toho,“ reagoval nadšeně Magnor na svém instagramu.

Pokud jde o soupeře pro Čepa, ve hře je ještě polský bojovník Rafal Haratyk, o kterém se v Oktagonu prvně mluvilo v souvislosti se Vémolovým zápasem na Štvanici. Haratyk ale nebyl s to do zápasu s Terminátorem nastoupit, a tak ho nahradil Argentinec Alsina. Teď však Polák projevil zájem právě o Čepa.

Ole Magnor chce očividně na bratislavský turnaj za každou cenu, rychlá výhra na Štvanici ho zřejmě navnadila na další skalp, a zase tolik nezáleží, komu z dvou zmíněných bude patřit. Oba bojovníci jsou v žebříčku nad ním, takže ať už by Oktagon rozhodl pro kohokoli, Magnor by určitě neprohloupil.

➤ Čtěte také: Konec kariéry se odkládá, Baba Jaga má potvrzený zápas. Kdy a s kým se utká?

Oktagon zatím nic nepotvrdil ani nevyvrátil, a tak jsou ještě stále ve vzduchu obě varianty. El Chapo vs. Viking nebo Pirát vs. Viking? Ať už se promotéři rozhodnou jakkoli, rozhodně se bude na co dívat, protože Nor je evidentně hodně odhodlaný ukončit dalšího soupeře.

Připomeňte si Magnorovo sebevědomé vítězství na Štvanici, kde ukončil Vaška Mikuláška během pětapadesáti vteřin:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Daniel Škvor

Daniel Škvor o Clashi: Těžko na to nadávat, není to sport, ale forma zábavy, cirkus

Někteří to nenávidí, jiní zase milují. Názory profesionálních zápasníků na Clash of the Stars se značně liší. Jak vnímá organizaci Daniel...

V Manchasteru uvidíme duel Rock vs. Pokorný

Zločin vs. zákon. Oktagon veze do Manchesteru třaskavý duel dvou protikladů

Karta turnaje v Manchesteru nabírá jasnějších obrysů. Teď Oktgaon oznámil skutečně vyhrocený zápas. Vyhraje v tomto duelu zločin nebo...

Patrik Kincl dal nahlédnout do své minulosti

Patrik Kincl otevřeně promluvil o pobytu za mřížemi a období temna. Za co a kde seděl?

Šampion organizace Oktagon MMA Patrik Kincl má za sebou krušnou minulost plnou přešlapů a životních zkoušek. Dva roky strávil ve vězení a...