Zločin vs. zákon. Oktagon veze do Manchesteru třaskavý duel dvou protikladů

Karta turnaje v Manchesteru získává jasnějších obrysů. Teď Oktagon oznámil skutečně vyhrocený zápas, který přinese souboj dvou protikladů s nádechem pomsty. Vyhraje v tomto duelu zločin nebo zákon?

V Manchasteru uvidíme duel Rock vs. Pokorný Foto: Facebook/Oktagon MMA

Zločin, či zákon? Ustojí česká legenda Britovu touhu po pomstě?

Oktagon chystá svůj první turnaj v anglickém Manchesteru, který se začíná pomalu plnit zajímavými jmény a ještě zajímavějšími duely. Hlavní kartu čerstvě zdobí před nedávnem oznámený zápas české legendy a britského potížisty, který někteří s lehkou nadsázkou nazývají soubojem dobra a zla.

„Veterán české MMA scény a  policista, který od návratu do klece po kritickém zranění kolene stihl už čtyři zápasy a z posledních dvou již odcházel jako jasný vítěz. Shem ROCK je naopak úkaz, který má se strážci zákona jiné zkušenosti a dlouhá léta se ukrýval v Asii, kde mu zkřížily cesty bojové sporty.

Po návratu do Evropy byl sice očištěn, ale pachuť se projevila na vzájemné přestřelce právě s ‚Juboxem‘, kde bylo ke slovům o respektu daleko. Vyhrocený zápas veterána proti hlasitému Shemovi, který na ŠTVANICI ukázal, že lehká váha má problém,“ oznámila zápas organizace.

Česká zápasnická legenda (která se pyšní osmi ukončeními KO/TKO a pěti submisemi z celkových šestnácti výher) a policista v jedné osobě je perfektním protipólem uprchlíka Rocka, jenž se musel celých deset ukrývat v Asii před zákonem, který po něm však pásl neprávem. Když se Shem vrátil na anglickou půdu, chvíli trvalo, než bylo jeho jméno očištěno, a tak si musel na svobodu počkat půl roku v britském vězení.

I když právě tato nepříjemná zkušenost Rocka přivedla k MMA, není divu, že má anglický bojovník jaksi políčeno na strážce zákona, čímž nepochybně pociťuje vůči Pokornému přirozenou nevraživost.

„Žiju sen každého kluka z ulice, dostávám zaplaceno za to, že před dvaadvaceti tisíci diváky v manchesterské AO aréně praštím policajta do obličeje. Nestěžuju si. Buďte si jistí, že vás nezklamu, a po tom všem, co říká, toho chlápka nenechám vydechnout,“ napsal Shem s nadsázkou na svém instagramu.

Jak víme, Rock nenechá na nikom nit suchou a je schopný dát se do křížku i s těmi, kdo se ho netýkají. To předvedl během doubleturnaje na Štvanici, kde se pustil do – toho večera aktéra Výkonu večera – Vlada Lengála.

A mezi soupeři už to začíná pěkně vřít„Já vs deb*l. Může vyhrát a může padnout, ale deb*lem zůstane. Konec nedělního příběhu,“ napsal na svůj instagram Jaroslav Pokorný a později doplnil: „Ahoj Rocku...jsem rád, že mi komentuješ příspěvky minutu po mém vydání, ale nemusíš používat fejkové účty. Co Ti udělala máma k obědu?“ v reakci na některé anglické příspěvky od podezřele vyhlížejících účtů.

Tenhle duel je tedy velmi napínavý už od prvního momentu, a není pochyb o tom, že do listopadu o sobě budou pánové ještě dávat vědět. Uvidíme tedy, jak napjaté budou jejich staredowny a kdo si koho v Manchesteru nakonec podá.

Jan Pokorný naposledy před limitem zpacifikoval Jana Širokého TKO, udělá totéž i Rockovi?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vlado Lengál výrazně poskočil v žebříčku pérové váhy

Posuny v žebříčcích Oktagon MMA: Skokany Lengál s Magnorem. Mikulášek se propadl

Dvojnásobná porce zápasů na pražské Štvanici zahýbala pořadím v žebříčcích jednotlivých divizí organizace Oktagon. Více info se dozvíte v...

Vlado Lengál předvedl další výborný výkon

Pirátův pád, Lengálův ohňostroj, nový šampion bantamu i loučící se Baba Jaga

Speciální páteční turnaj na Štvanici napsal několik hollywoodských příběhů. Kdo se zaskvěl skvělými výkony, a kdo si odnesl šťavnatý...

Oktagon MMA slaví velký úspěch

Oktagon se oficiálně zařadil mezi světové špičky, svědčí o tom nominace v anketě

Organizace Oktagon MMA to teď má „černé na bílém“: Zařadila se mezi nejlepší z nejlepších.💎 Dočkala se nominací v prestižní anketě. 🏆