Tak tohle se nečekalo! Terminátor seřídí součástky mnohem dříve

Turnaj Oktagon 41 v Liberci dostává novou hlavní hvězdu. A podle reakcí fanoušků jde o velmi kontroverzní rozhodnutí. Budou lvi žrát první i pod Ještědem?

Karlos Vémola bude zápasit mnohem dříve, než se čekalo Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Karlos Vémola jde do boje už v Liberci, oznámil Oktagon

Pouhý týden po oznámení nového termínu odvety Kincl vs. Vémola učinil Oktagon nečekaný tah. Karlos Vémola se až zázračně rychle dává zdravotně dohromady a do klece vběhne už na turnaji Oktagon 41 v Liberci 15. dubna.

V generálce na ostře sledovaný květnový duel o titul s Kinclem si Terminátor nejprve dá zápas v catchweight do 88 kilogramů. Odveta s Kinclem tak bohužel znovu bude v ohrožení, tentokrát však dobrovolně, což se fanouškům na sociálních sítích vůbec nelíbí.

Těžko říci, co Oktagon tímto krokem sleduje. Riziko, že se KTV zraní, nebo prohraje tu jednoznačně je. Dá se předpokládat, že přání zápasit ještě před zápasem s Kinclem vyšlo nejdříve z úst samotného Karlose Vémoly, je to však organizace, která tomuto hodně překvapivému kroku dává zelenou.

"Díky skvělé práci doktorů a mého týmu, budu zpět ve hře dřív, než jsme čekali! Terminator is back!", napsal k příspěvku na FB sám Vémola

Jisté je, že turnaj Oktagon 41 v Liberci bude extrémně nabitý, o tom není sporu. Jakou daň si to však vybere, se teprve uvidí. Soupeř prozatím ohlášen nebyl. Dejte nám vědět svůj názor na našem Facebooku ZDE.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...