Terminátor neskládá zbraně a hledá oběť pro další tanec v kleci. Kdo se mu už ozval?

Vývoj posledních dnů Karlose Vémolu rozhodně nepotěšil. Stále je tu však šance, že česká legenda nakonec v prosincové O2 Aréně přeci jen nastoupí. Více se dočtete v článku.

Karlos Vémola hledá soupeře Foto: OKTAGON MMA

Vémola hledá "oběť" do O2 Arény. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat

Fanoušci Karlose Vémoly by si na prosincovém turnaji Oktagon 51 nakonec mohli přijít na své. Z trilogie s Patrikem Kinclem sice sešlo, Terminátor se ale nevzdává naděje, že se v O2 Aréně přeci jen představí.

Mělo to být parádní zakončení letošního roku, šampion střední váhy Patrik Kincl ale odmítl třetí vzájemný souboj s Karlosem Vémolou a svůj titul bude hájit proti slovenskému nájezdníkovi, Vlastovi Čepovi. Terminátora tato volba značně rozlítila a jeho účast na závěrečném turnaji tohoto roku se rázem ocitla ve velkém ohrožení.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

S tím se ale Vémola nehodlá smířit a na svém Instagramu začal usilovně hledat soupeře. Svou pobídku namířil na trojlístek ve složení Stephan Pütz, Pirát Krištofič a Michal Materla.

Jedno jméno si přitom můžete rovnou odškrtnout. Polský bijec Michal Materla má totiž potvrzený titulový duel v polské KSW, kde 16. prosince změří síly s aktuálním šampionem Pavlem Pawlakem.

Německý terminátor Stephan Pütz je zase už delší dobu mimo zápasové dění a v současné době se věnuje zejména své kariéře, coby youtuber a influencer. Mnohonásobného šampiona různých organizací sice svého času zápas s Vémolou extrémně zajímal, vzhledem k tomu, že je ale momentálně mimo ostrou přípravu, není tento match up příliš pravděpodobný.

Z pohledu česko-slovenské MMA scény se jako nejzajímavější varianta jeví mnohokrát zamýšlená bitva Vémola vs. Krištofič. Právě slovenský matador na Vémolovu veřejnou výzvu okamžitě zareagoval.

"Jestli s někým tento Silvestr zápasit, tak určitě s Karlosem. Tam jsou nějaké věcičky ještě nedořešené. Co vy na to?", napsal Pirát na svůj Instagram

Karlos zareagoval slovem "Respect", a tak se zdá, že je tento duel na spadnutí. Nutno říci, že po krachu očekávané trilogie s Kinclem, by tento zápas byl velice atraktivní pro celou scénu. Na tahu je zřejmě organizace Oktagon v čele s Ondřejem Novotným, která musí dotáhnout finanční podmínky a váhu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

S Vémolou jedině za pytel zlata! Ondřej Novotný vysvětlil, proč se s Kinclem nedohodli

Čekali jsme na konec jednání mezi Patrikem Kinclem, Oktagonem a Vémolou. Nakonec se překvapivě trilogie konat nebude.💥 Proč z odvety sešlo?

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...