Tohle fakt přehnal! Jiří Procházka poukázal na výrok Rakiče, který se ho vyloženě dotkl

Srbský bojovník žijící v Rakousku Aleksandar Rakič nemá k trashtalku daleko. S některými výroky ovšem nadcházející soupeř Procházky pořádně přestřelil.

Jiří Procházka reaguje na trashtalk Rakiče Foto: Profimedia

Státní symboly, rodina, přátelé, dětství. Jsou věci, o kterých se nemluví, myslí si Jiří Procházka

Aleksandar Rakič se snaží Jiřímu Procházkovi dostat do hlavy všemožnými způsoby. Většina poznámek na adresu českého bojovníka se podle jeho vlastních slov míjí účinkem. Přesto je něco, co BJP pořádně namíchlo.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Zápas Procházka vs. Rakič na UFC 300 se neúprosně blíží. Už 13. dubna v Las Vegas se oba borci postaví proti sobě tváří v tvář v kleci a dojde na souboj, který byl na stole už v minulosti. Také v před lety Rakič brnkal Jirkovi na nervy pomocí trashtalku, který bývalý šampion polotěžké váhy obecně neuznává. A stejné taktiky se Srb drží i v současné době.

"Spíš mě to nechává chladným. Abych byl upřímný, tak většina toho je úplně mimo mísu. Zaznamenal jsem ale od něj něco v tom smyslu, že česká vlajka je škaredá. To je podle mě z jeho strany přešlap. Na státní symboly, rodinu, přátelé, nebo dětství by se útočit nemělo. Jsem vlastenec a tohle se mě dotklo.

Pořád ho ale beru jako soupeře, skrze kterého dosáhnu vítězství a posunu se. Důležité pro mě je, aby přišel v té nejlepší sportovní formě. Jeho plky mě tolik nezajímají. Já bych se po něm mohl taky vozit a shánět si různé informace, ale tohle já nedělám." řekl Procházka v rozhovoru s Ondřejem Němcem pro CNN Prima News.

Pravdou je, že ze strany Rakiče je snaha o narušení Jirkova soustředění evidentní. Opakovaně vysílal kousavé poznámky dokonce i v době, kdy byl sám dlouhodobě zraněný. Rakič se v duelu s Procházkou postaví do záře reflektorů po dlouhých 2 letech, kdy řešil problémy s kolenními vazy.

Někdejší titulový aspirant se podobně jako Procházka vyžívá zejména v postoji, na což upozornil například Vlasto Čepo, který se s Rakičem dobře zná. Zajímavostí je, že z pohledu kurzových sázek jsou šance obou bijců vyrovnané. Věřme, že se Procházkovi podaří Rakičův trashtalk zastínit skvělým výkonem, který ho dovede k důležitému vítězství.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Fortuna soutěž o zájezd na BJP do Las Vegas

SOUTĚŽ O ZÁJEZD: Vyrazte s Fortunou do Las Vegas na zápas Jiřího Procházky proti Rakičovi

Jiří Procházka se 13. dubna utká na turnaji UFC 300 v Las Vegas s Aleksandarem Rakičem. U Fortuny můžete vyhrát zájezd pro dvě osoby a...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.