SOUTĚŽ O ZÁJEZD: Vyrazte s Fortunou do Las Vegas na zápas Jiřího Procházky proti Rakičovi

Jiří Procházka se 13. dubna utká na turnaji UFC 300 v Las Vegas s Aleksandarem Rakičem. U Fortuny můžete vyhrát zájezd pro dvě osoby a sledovat velkolepou akci na vlastní oči. Návod a podmínky najdete v tomto článku.

Fortuna soutěž o zájezd na BJP do Las Vegas Foto: Fortuna

Leť s BJP do Las Vegas na zápas Procházka – Rakič

Oblíbená promoakce Fortuny o zájezd na zápas Jiřího Procházky je opět tady. BJP bude na jubilejním UFC 300 v Las Vegas čelit srbské hrozbě Aleksandaru Rakičovi a při troše štěstí můžete být přímo na místě ve městě hříchů i vy.

Ze všeho nejdříve si založte účet ZDE, protože o takovou šanci se nemůžete připravit.

Vsaďte si u Fortuny ZDE

Jiří Procházka plánuje zamíchat kartami na vrcholu polotěžké váhy UFC. K tomu potřebuje 13. dubna porazit Aleksandara Rakiče a vrátit se na vítěznou vlnu. Sázková kancelář Fortuna je oficiálním partnerem českého samuraje, a proto znovu vyhlásila soutěž, která na tuzemském trhu nemá obdoby.

Výherce, na kterého se usměje štěstí, získá zájezd pro dvě osoby na UFC 300. Zážitek, který lze jen těžko vyjádřit čísly. Něco takového totiž zažijete možná jednou za život.

Jak se zapojit do soutěže o zájezd do Las Vegas?

  1. Založte si účet u Fortuny ZDE a dokončete kompletní registraci
  2. Promoakce běží 1. – 31. 3. 2024
  3. Podmínky: Vsaďte si v době konání promoakce na zápas Procházky minimální částku 1 000 Kč s minimálním kurzem 1.5
  4. Termín zájezdu: 12. – 15. 4. 2024
  5. Termín zápasu: 13. 4. 2024
  6. Odměny: 1 výherce získá zájezd pro 2 osoby na zápas Procházky s Rakićem

Na zápas Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakič je v tuto chvíli u Fortuny vypsáno mnoho kurzů. Tipovat můžete nejen vítěze a způsob ukončení, ale třeba i počet kol. Po splnění podmínek výše budete navíc zařazeni do slosování o fantastický zážitek!

Součástí výhry od Fortuny jsou letenky, ubytování, vstupenky na turnaj a transfery spojené s cestováním. Do soutěže se mohou zapojit noví i stávající sázkaři Fortuny.

V tomto případě se rozhodně hodí napnout všechny síly a zabojovat o vítězství, stejně jako se o to pokusí Jiří Procházka přímo v kleci na nejsledovanějším UFC turnaji letošního roku. Kompletní pravidla soutěže najdete na webu Fortuny zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Jiří Procházka

Jiří Procházka: Vracím se ke kořenům. Český samuraj prozradil, na co se v přípravě soustředí

Jiřího Procházku čeká co nevidět bitva s Alexandarem Rakićem.👊 Jak na srbského bojovníka trénuje a co od Pereiry změnil v přípravě?

Khamzat Chimaev

Domlouvání hlavního zápasu UFC 300 by vydalo na film, říká Dana White. Na Chimaeva ale zapomeňte

Kartu jubilejního třístého turnaje UFC už známe, až na hlavní zápas. Veřejnost i média spekulují o mnoha variantách.👀 Jaké jsou ve hře...