Domlouvání hlavního zápasu UFC 300 by vydalo na film, říká Dana White. Na Chimaeva ale zapomeňte

Kartu jubilejního třístého turnaje UFC už známe, až na hlavní zápas. Veřejnost i média spekulují o mnoha variantách. Dana White přiznal, že domlouvání hlavního duelu je tak šílené, že by vydalo na film. Jaké jsou ve hře možnosti?

Khamzat Chimaev Foto: Profimedia

Chystá se něco velkého...

Ještě více než fanoušci MMA a UFC je zvědavý na hlavní zápas jubilejního turnaje samotný Dana White. Ten připustil, že domlouvání třešinky na dortu třístého eventu organizace je celkem o nervy a situace se prý neustále mění.

„Je to neskutečné. Nakonec by to mohlo být úplně něco jiného, než co lidé v souvislosti s UFC 300 očekávají. Snažíme se dohodnout hlavní zápas. Cíl máme jasný, ale to neznamená, že se to povede. Může se to všechno podělat. Pokud to ale dopadne, tak bychom o tom měli natočit film. Tak šílené to je,“ prohlásil Dana White.

Spekulace o různých variantách

Z Whiteových slov je jasné, že se chystá něco skutečně velkého. Veřejnost se už nemůže dočkat, a tak vzniká celá řada spekulací o tom, co by mohl závěr turnaje UFC 300 přinést.

V pořadu Ariela Helwaniho například zazněly varianty Dricus du Plessis vs. Israel Adesanya nebo Leon Edwards vs. Belal Muhammad, ačkoli druhý zmíněný duel je podle Helwaniho až poslední možnost, po které by organizace sáhla.

S Chimaevem nepočítejte

V pořadu zaznělo i jméno čečenského „Vlka“ Khamzata Chimaeva. Ten by si to teoreticky mohl v rámci hlavního zápasu rozdat o titul ve velterové váze s Leonem Edwardsem nebo o pás střední váhy s Dricusem du Plessisem.

Chimaev však tyto spekulace vzápětí v rozhovoru pro MMA Uncensored vyvrátil, a to z velmi prozaických důvodů. Jubilejní turnaj totiž připadá na období, kdy bude bojovník držet ramadán. Přesněji řečeno se event odehraje čtyři dny po jeho skončení, a tak s tímto turnajem „Borz“ nepočítá.

sipka Čtěte také: Stricklandovo řádění má dohru! Obhájce TikTokerů Jake Paul si chce šikanátora podat. Co na to UFC?

Vzhledem k vyjádření Dany Whitea se ale zmíněné varianty zdají možná až příliš nasnadě. Ředitel organizace prohlásil, že se snaží vyjednat něco, co lidé nejspíš ve spojitosti s turnajem vůbec nečekají, a tak se možná můžeme těšit na překvapení, které by nás jen tak nenapadlo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sean Strickland

VIDEO: Bývalý UFC šampion se znovu utrhl ze řetězu. Na tréninku udělil lekci streamerovi

Živelnost a prudká povaha nedávného šampiona střední váhy UFC se zase naplno projevily. Tentokrát jeho zkrat odskákal během sparingu nebohý...

Leo Brichta

Leo Brichta je v TOP formě. Titulový zápas přišel v nejlepší možný čas, myslí si Matúš Juráček

Během přípravy na sobotní turnaj KSW 91 v Liberci se spolu několikrát potkali na sparingu. Forma Lea Brichty udělala na Matúše Juráčka...

David Čonny Čonka

Čonny vrací Datlovi úder. V kleci bude prašno, ty koště! opřel se do potenciálního soupeře

Pro další turnaj Clash of the Stars se rýsuje nový zajímavý duel.⚔ Datel hbitě odpověděl na výzvu a Čonny teď vrací úder.👊