Čonny vrací Datlovi úder. V kleci bude prašno, ty koště! opřel se do potenciálního soupeře

Pro další turnaj Clash of the Stars se rýsuje nový zajímavý duel. Datel hbitě odpověděl na výzvu a Čonny teď vrací úder. Ani jeden z účastníků sporu si nebere servítky. Přečtěte si, co si potenciální soupeři vzkázali.

David Čonny Čonka Foto: Clash of the Stars

Čonny vrací úder

Jak jsme již informovali, mezi dvěma zápasníky Clash of the Stars se rozhořel zbrusu nový spor. Marek „Datel“ Valášek původně cílil na Žraloka jakožto příštího soupeře, vše ale možná dopadne nakonec úplně jinak. Na souboj ho totiž vyzval pokořitel Jakuba Kroky David „Čonny“ Čonka.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Ten se měl údajně opírat i do Datlova bratra, aby Valáška vyprovokoval k akci. Datel poté skrze sociální sítě Čonnymu vzkázal, že pokud si přeje s ním bojovat, stačí jen říct. „Jak jsi chtěl, jestli to budou chtít lidi a Clash, jdeme na to,“ prohlásil Datel.

Netrvalo dlouho a dočkal se peprné odpovědi. „Oukej, takže mě poslouchej dobře, ty chodící prášku, jsem velice rád, žes to přijmul, nečekal jsem to. A teď něco chci říct, já mám něco, co ty nemáš, jo? A to jsou love,“ pronesl Čonny a vytáhl z kapsy balíček bankovek.

„Ale ty máš něco, co zase já nemám, a to je tady ten zk***enej steroid, co do sebe dáváš každý den, ty koště,“ zvedl Čonka z kapoty auta sáček s bílým práškem. „Dobře poslouchej, v tý kleci bude prašno, oblačno, zataženo, budou bouřky, ty koště, a já ti na to už s**u, na nějaký tvoje storýčka. Jediný, co chci, je, ať už to Clash zařídí,“ dodává na závěr Čonny.

Uvidíme tenhle duel v Ostravě?

Valáškovi samozřejmě tenhle vzkaz neunikl a do komentářů navrhl čas živého vysílání, který Čonka okamžitě přijal. Pánové si to skrze sociální sítě plánují vyříkat dnes v sedm hodin večer.

Každý z nich je v tuto chvíli váhově někde úplně jinde, pravděpodobně by ale zápas proběhl spíš v Datlově kategorii. Více čtěte zde: Váha nehraje roli? V Clash of the Stars se rozhořel nový spor, na tahu je vedení organizace

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Mikulášek vs. Karlos Vémola

Terminátor prozradil svůj názor na svého někdejšího soupeře Mikuláška a jeho angažmá v Clashi

Václav Baba Jaga Mikulášek kdysi bojoval s jedničkou českého MMA Karlosem Vémolou, teď kosí amatéry v Clashi.👀 Co si o tom myslí...

Aleš Psychopat Bejr

Psychopat Bejr: Soukupa mi bylo před nástupem líto. Trash talk mu nešmakoval, byl uzlíček neštěstí

Zápas s Jaromírem Soukupem nedopadl podle jeho představ a odvetě by se prý nebránil.💪 Psychopat Bejr prozradil, jak Jaromíra ve skutečnosti...

Tadeáš Gangstaboy Veselý

Promotér Clash of the Stars se vrací k aféře s pepřákem. Má teorii, jak ho Gangstaboy propašoval

Tiskovky i turnaje Clashe jsou někdy tak překvapivé, až se některé situace zdají nahrané. Tomáš Le Sy prozradil, jak to bylo v případu s...