Tohle nebyl dobrý nápad! Fanoušek se nechal udeřit předním zápasníkem UFC – VIDEO

Každému se občas stane, že přecení své síly. Své by o tom mohl vyprávět náhodný fanoušek, který se na vlastní žádost nechal knockoutovat titulovým UFC aspirantem. Jak to dopadlo se podívejte v článku.

Topuria vyhověl bláznivé žádosti Foto: Profimedia

Ilia Topuria vyšel vstříc odvážnému fanouškovi

Běžně rozdává rány v UFC, tentokrát ale španělský „El Matador“ Ilia Topuria vyhověl bláznivé žádosti náhodného fanouška. Ten chtěl na vlastní žádost ochutnat sílu Topuriova úderu na spodek a jisté je, že na tuto zkušenost jen tak nezapomene.

Topuriovi stačil krátký švih, aby levým háčkem poslal fanouška k zemi. Intenzita úderu někam do oblasti žaludku rozhodně nebyla stoprocentní, přesto šel odvážlivec pravděpodobně s vyraženým dechem okamžitě k zemi. Zatímco se odvážný mladík svíjel v ukrutných bolestech, Topuria si k němu lehl na zem a nechal se vyfotit. Úsměvná scéna okamžitě obletěla sociální sítě.

Ilia Topuria (14-0) možná tento moment využil i jako přípravu na svůj nadcházející duel v organizaci UFC. Neporažený bojovník se v polovině února utká o titul pérové váhy s legendárním Alexem Volkanovskim a řada fanoušků si od této bitvy slibuje parádní podívanou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Martin Fenin

Kam se poděl Martin Fenin a jeho touha stát se MMA bojovníkem?

Mohl napsat zajímavou kapitolu svého už tak pestrého životního příběhu. Bývalý fotbalista a notorický průšvihář Martin Fenin si ale svým...