Tohle vás zaručeně pobaví! Do Volkanovského si bezelstně rýpla jeho dcera. Řeč byla o Makhachevovi

Už je tomu několik měsíců, co Islam Makhachev podruhé porazil Alexandra Volkanovského. Taková neúspěšná odveta je vždycky nepříjemná, ale šampion pérové váhy i jeho rodina a přátelé to očividně dokážou brát s humorem.

Alexander Volkanovski Foto: Profimedia

Zloděj Makhachev a bezmocný Volk

Alexander Volkanovski je nejen šampionem pérové váhy UFC, ale také nadšený přispěvatel na sociální sítě. Volkovi není cizí smysl pro humor a neváhá si udělat legraci ani sám ze sebe.

To dokázal v jednom z videí, které se objevilo na sociálních sítích, kde svým přátelům se smíchem vypráví historku o své dceři, která projevila obavy, co by se dělo, kdyby jim do domu vnikl zloděj.

„The Great“ se snažil dceru uklidnit a odpověděl: „Co by se dělo? Nic by se nedělo, jsem tady přece já.“ Dcera se ale nedala tak snadno odbýt a přispěchala s další trefnou otázkou: „No ale co když ten zloděj bude Islam Makhachev?“

Jak na vyprávění reagovali Volkovi přátelé, už se můžete podívat sami ve videu níže:

Dvě ze tří proher s Makhachevem

Volkanovského dcera má tyto obavy celkem oprávněně. Současný šampion pérové váhy má totiž na kontě pouhé tři prohry, přičemž za dvě z nich je odpovědný právě Islam Makhachev. Ten Volka prvně porazil na body v únoru 2023 a obral ho tak o pás lehké váhy.

Podruhé si to „The Great“ s Makhachevem rozdal v říjnu minulého roku, kdy ho Makhachev ukončil hned v prvním kole nečekaným high kickem a sérií tvrdých úderů. Nutno ale podotknout, že australský bojovník přijal tuto výzvu na short notice, pouhých jedenáct dnů před zápasem.

sipka Připomeňte si zápas zde: VIDEO: Volkanovski inkasoval tvrdý high kick, který ho nemilosrdně poslal k zemi

Je docela možné, že si bude chtít v budoucnu Volk spravit chuť a vylepšit skoré alespoň na dva jedna. Jeho vítězství by nejenže udělalo radost jeho fanouškům, ale zřejmě by uklidnilo i jeho dceru. Do té doby ale Volka čeká souboj v pérové váze s Ilijou Topuriou. Ten se odehraje už tuto neděli 18. února (od 0:30 SEČ).

O tom, že má Alexander Volkanovski smysl pro humor, není pochyb:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alexander Volkanovski má před sebou obhajobu titulu pérové váhy

UFC 298: Volkanovski vs. Topuria – datum, analýza, kurzy, tip a livestream

Tohle bude skvělá podívaná! Parádně obsazená karta UFC 298 ⭐ svede proti sobě v hlavním zápase legendu Alexe Volkanovskiho a nažhaveného...

Khamzat Chimaev

Domlouvání hlavního zápasu UFC 300 by vydalo na film, říká Dana White. Na Chimaeva ale zapomeňte

Kartu jubilejního třístého turnaje UFC už známe, až na hlavní zápas. Veřejnost i média spekulují o mnoha variantách.👀 Jaké jsou ve hře...

Sean Strickland

Stricklandovo řádění má dohru! Obhájce TikTokerů Jake Paul si chce šikanátora podat. Co na to UFC?

Jake Paul chtěl bránit čest všech TikTokerů a profackovat Seana Stricklanda, který si jednoho z nich nedávno podal. UFC ale tuhle odplatu...