Turnaj UFC 296 bohužel hlásí velkou ztrátu. Nástupce Conora McGregora dostal zápal plic

Galavečer UFC 296 přichází na poslední chvíli o jeden z taháků hlavní karty. Neporaženého Ira nepustí do akce nemoc, uvedl Dana White.

Ian Machado Garry Foto: Profimedia

Ian Machado Garry je out pro turnaj UFC 296

Měl to být nejtěžší soupeř jeho dosavadní kariéry. Neporažený irský zápasník Ian Machado Garry ale musel zápas s na UFC 296 Vicente Luquem zrušit poté, co se u něj chřipka postupně přetavila v zápal plic.

Garry se nedostavil už na středeční tiskovou konferenci před turnajem UFC 296, příčina ale nebyla jasná. Prezident Dana White následně oznámil, že zápas Garry vs. Luque musel být zrušen a irský bojovník se do klece vrátí až v roce 2024.

O zápas tak přichází také americký veterán Vicente Luque, což je samozřejmě pár dní před turnajem velmi nepříjemná zpráva. Okolo Garryho bylo v posledních týdnech hodně rušno kvůli jeho ostrému sporu se šampionem střední váhy, Seanem Stricklandem.

Ian Machado Garry je považován za jednu z největších hvězd vycházející generace UFC bojovníků. Krajan Conora McGregora si v nejlepší světové MMA organizaci od roku 2021 připsal 6 porážek, což ho posunulo na aktuální 10. příčku žebříčku velterové váhy. Na další zápas si ale bude muset počkat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Jiří Procházka

Procházka vs. Rakić. Rýsuje se Jiřímu další bitva? Míč je teď na straně UFC

Rakić si to měl rozdat s Blachowiczem, jenže ten odstoupil. Srbský bojovník si ale rychle našel náhradu. Uvidíme ho v kleci s Procházkou?👊