Turnaj v Ostravě se opět přesouvá. Co na to fanoušci?

Měl to být jeden z vrcholů letošního roku. Ostrava se však kvůli kritické situaci v regionu turnaje organizace Oktagon znovu nedočká. Reakce fanoušků se rozchází.

Ondřej Novotný musel učinit další těžké rozhodnutí Foto: OKTAGON MMA

Turnaj v Ostravě se znovu odkládá, Oktagon míří zpět do pevnosti Brno

Šéfové Oktagonu přistoupili k nevyhnutelnému. Turnaj Oktagon 29 se ani na několikátý pokus neuskuteční v Ostravě. Mutace koronaviru v naší zemi opět úřaduje na plné obrátky, což v kombinaci s novými vládními nařízeními opět donutilo největší tuzemskou MMA organizaci na poslední chvíli změnit plány.

Nově se mohou turnaje zúčastnit osoby s platným certifikátem o čkování na covid-19, případně lidé po prodělání nemoci v rozmezí 180 dnů. „Obrovsky nás to finančně a psychicky poškozuje a rozhodně se s tím neztotožňujeme. V tuto chvíli však není jiné řešení, než se opět vrátit do pevnosti Brno. Turnaj v Ostravě ovšem proběhne v nejbližším možném termínu, opět s titulovou bitvou a domácími zápasníky. To by mohlo být někdy v březnu, či dubnu“ zaznělo v oficiálním vyjádření Ondřeje Novotného k nastalé situaci.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Přesunutí rozděluje fanoušky na dva tábory, rezonuje téma vstupenek

Nepříjemné, avšak logické vyústění kritické situace již po několikáté poškozuje mimo jiné i ostravské fanoušky. Někteří z nich drží svoje vstupenky na turnaj dokonce od avizovaného turnaje Oktagon 16. Bohužel do této chvíle jim nebylo umožněno vidět svoje hrdiny v akci přímo v aréně.

Rozhodnutí přesunout turnaj Oktagon 29 do Brněnského Bobycentra, kterému připadl pracovní název „Pevnost Brno“, vyvolává velké emoce. Někteří toto rozhodnutí chápou a respektují jeho dopady, jiní zuří a svalují vinu na samotnou organizaci.

V každém případě však zůstává pro Oktagon nejvyšší prioritou zdraví bojovníků i diváků a také zápasová příprava všech aktérů turnaje. To zdůraznil Ondřej Novotný ve videu, kde padlo ono rozhodnutí turnaj v Ostravě v tuto chvíli neuskutečnit.

Hlavní otázka nyní přichází od majitelů již zakoupených vstupenek na „ostravský turnaj“. Ty zůstávají dále v platnosti a bude možné se jimi prokázat při turnaji, který by podle nového, avšak nejistého scénáře, mohl v Ostravě proběhnout na jaře 2022. V případě rozhodnutí o vrácení lístků je nutné počítat s procentuálním stržením dané částky, jelikož se turnaj oficiálně neruší, ale přesouvá.

Vstupenky na turnaj Oktagon 29 v Brně jsou již v prodeji a prozatím beze změny zůstává i samotná fight card galavečera. Její hlavní ozdobou bude útok Ivana Buchingera na třetí pás, tentokrát velterové divize. Ten drží v Oktagonu neporažený šampion David Kozma.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

David Kozma a Ondřej Novotný

David Pink Panter Kozma - MMA zápasy, statistiky a životopis

David Kozma ✨ je bývalým šampiónem velterové váhy organizace Oktagon MMA. Za sebou má 5 úžasných obhajob titulového pásu. Díky své...