Týden s FightLive #1: KSW ulovila další česká jména, Oktagon udržel Keitu a nový šampion UFC

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Představujeme vám novou rubriku s názvem Týden s FightLive, kde najdete shrnutí nejzásadnějších momentů uplynulého týdne. Pojďte se podívat, jaké zásadní události v bojových sportech přinesly poslední dny.

Losene Keita zůstává součástí OKTAGONu Foto: OKTAGON MMA

Film Karlos

V pondělí 15. ledna se ve Slovanském domě v Praze konala novinářská projekce, tisková konference a slavnostní premiéra filmu Karlos. Redakce FightLive.cz byla přímo na místě a na našem instagramu jsme krátce vyzpovídali i Karlose Vémolu.

Na místě panovala dobrá nálada a přítomní diváci se vesměs shodli na tom, že jde o velice povedený film, který detailně ukazuje nejen Terminátorovu cestu bojovníka, ale také jeho osobnostní vývoj. Pro širokou veřejnost se bude film v kinech promítat od 25. ledna.

Matúš Juráček dal Oktagonu sbohem a upsal se polské KSW

Začátek uplynulého týdne okořenil i jeden velice pikantní přestup. Svěřenec trenéra Davida Vyvážila, Matúš Juráček, se dohodl na spolupráci s KSW. Zástupce pražského Lanna Gymu a RPG bude poprvé v novém angažmá zápasit už 17. února v Liberci na turnaji KSW 91. Jeho soupeřem bude 32letý Henry Fadipe s bilancí 14-11-1.

Juráček v Oktagonu posbíral od roku 2020 dohromady 5 vítězství a jednou odcházel jako poražený, to když ho poprvé v kariéře knockoutoval Alex Lohoré.

Losene Keita se přeci jen představí v pyramidě lehké váhy Tipsport Gamechanger 2024

Losene Keita podepsal nový kontrakt v organizaci Oktagon MMA. Zúčastní se pyramidy Tipsport Gamechanger, která se v letošním roce uskuteční ve váze do 70 kilogramů.

Z českých zástupců uvidíme v akci Vladimíra Lengála a Matouše Kohouta. Do role jednoho z největších favoritů je pasován aktuální šampion lehké váhy, Slovák Rony Paradeiser. Oktagon dokázal svou největší hvězdu udržet navzdory enormnímu zájmu prakticky všech světových organizací včetně UFC, PFL, či ONE Championship. Více o tom jsme psali tady.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Boxer Vasil Ducár se pokusí prorazit v MMA. Do svých řad ho zlákala KSW

Vasil Ducár se odhodlal k velké kariérní změně a nově bude vedle boxu zápasit také v MMA. V kleci a v malých rukavicích ho uvidíme pod organizací KSW, se kterou o možné spolupráci jednal více než rok.

Ducár poprvé vběhne do klece na turnaji KSW 91 v Liberci, 17. února 2024. Jméno jeho soupeře prozatím oznámeno nebylo. Rozhovor s Vasilem si můžete pustit na našem Instagramu zde

Boráros podepsal smlouvu s ACA

Gábor Boráros bude nově zápasit v ruské organizaci ACA. Slovenský bojovník a vítěz první série show Oktagon Výzva se s tuto kontroverzní novinku podělil v sobotu večer na svém instagramu, kde se ale na jeho hlavu okamžitě snesla velká kritika. Podrobnosti se dočtete zde.

Jihoafričan Dricus Du Plessis je novým králem střední váhy UFC

Hlavní zápas prvního číslovaného UFC galavečeru letošního roku si podmanil titulový vyzyvatel Dricus Du Plessis. Jihoafrický bojovník dokázal na UFC 297 v kanadském Torontu v pětikolové bitvě udolat na body (split decision) šampiona Seana Stricklanda a právě on tak nyní převzal vládu ve střední divizi do 84 kilogramů.

Strickland byl sice v úvodních dvou kolech lepší, Du Plessis ale postupně přebíral otěže zápasu a v těsném zápase mu nakonec rozhodčí přisoudili vítězství. Du Plessis v pozápasové řeči vyzval Israela Adesanyu, aby se vrátil do střední váhy a mohli spolu srovnat osobní spory přímo v kleci.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...