UFC 286: Jai Herbert vs. Ľudovít Klein kurzy, analýza a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slovenský zápasník Ľudovít Klein se opět představí na UFC galavečeru v Londýně. V sobotu bude čelit domácímu Jaiu Herbertovi. Podrobnou analýzu i sázkovou inspiraci najdete v tomto článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Lajoš Klein si v tomto utkání připisuje remízu (Majority draw). Průběh zápasu se dočtete zde

Lajoš Klein má před sebou šestý zápas ve slavné UFC Foto: Fortuna

UFC 286: Jai Herbert vs. Ľudovít Klein datum, informace

Lajoš Klein si dělá zálusk na třetí výhru v řadě. Na ostře sledovaném turnaji UFC 286 v Londýně se mu v sobotu okolo 18:10 postaví Angličan Jai Herbert, který v posledním zápase taktéž vyhrál. Kdo se bude radovat tentokrát? Sledujte zápas Klein – Herbert živě zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jai Herbert vs. Ľudovít Klein sázky, tip, analýza

Lajoš Klein se po přesunu do lehké váhy a podpisu nové smlouvy dostal na vítěznou vlnu jeho poslední výkony vychází z dobré psychické pohody. V Londýně mu to navíc svědčí, naposledy zde v červenci přejel domácí hvězdičku Masona Jonese, kterého jasně porazil na body.

Jednodušší cestování a tradičně velmi kvalitní příprava ho spolu s posledními výsledky staví pro tento zápas na UFC 286 do role velkého favorita. "Mr. Highlight" půjde po dvou výhrách na body nepochybně po ukončení před limitem, které ho od začátku jeho kariéry zdobí. Dočkat bychom se tak mohli z jeho strany pověstného highkicku, ale vyloučena není ani strategie vzít zápas na zem. Klein je totiž komplexním bojovníkem a grappling mu nečiní žádné potíže.

LAJOŠ KLEIN JAI HERBERT
Výhry 19x Výhry 12x
✏️KO / TKO: 8x ✏️KO / TKO: 9x
✏️Submise: 8x ✏️Submise: 1x
✏️Body: 3x ✏️Body: 2x
Prohry 4x Prohry 4x
✏️KO / TKO: 1x ✏️KO / TKO: 3x
✏️Submise: 2x ✏️Submise: 1x
✏️Body: 1x ✏️Body: -

Jai Herbert je na první pohled poměrně přijatelným soupeřem, který v UFC střídá výhry a porážky. Jde o čistokrevného postojáře, který drtivou většinu svých soupeřů dokázal ukončit před limitem. Tento styl by měl Kleinovi sedět, i když si v žádném případě nemůže dovolit Herberta podcenit.

34letý rodák z Wolverhamptonu je bývalý šampion organizace Cage Warriors, kde dokonce nepoznal hořkost porážky. Před rokem měl v prvním kole doslova na lopatě hvězdného Iliu Topuriu, nakonec to byl ale on, kdo inkasoval nesmírně tvrdý knockout.

Zmínit musíme také Herbertovu výšku 185 cm a rozpětí paží, což bude speciálně proti nevysokému Kleinovi velká výhoda. Zatímco Herbert prakticky vždy sází na svůj postoj, Lajoš má ve svém repertoáru daleko více strategií a technik, díky čemuž by měl v tomto utkání zvítězit.

TIP: Klein vyhraje v 1., nebo 2. kole, v kurzu 3,50 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

tip Lajoš Klein

Kdy a kde zápas Herbert vs. Klein sledovat živě dnes online? Livestream Fortuna TV

Duel Lajoše Kleina s Jaiem Herbertem přijde na řadu hned na úvod turnaje, takže si zápas můžete pustit v sobotu okolo 18:30 živě v livestreamu na Fortuna TV. Na stejném místě máte kromě možnosti sledovat celý duel live i perfektní přehled o sázkových live kurzech během jednotlivých kol. Tento zápas, stejně jako celý turnaj, nabídne také stanice Premier Sport 1.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lajoš Klein je známý svými brutálními kopy

Ľudovít Lajoš Klein - profil a zápasy MMA bojovníka

Ľudovít Klein 🧨 je zápasník MMA, který jako první Slovák v historii podepsal smlouvu se slavnou UFC.⚡ Ve své premiéře v nejprestižnější...

Mate Kertesz poráží Christiana Jungwirtha na split decision, OKTAGON MMA

Jak se boduje v MMA? Varianty a kritéria bodového rozhodnutí

V tomto článku rozebíráme, jakým způsobem se boduje MMA zápas ☝. Jaké jsou varianty bodového rozhodnutí 🖊️ a co se v průběhu boje považuje...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...