UPC Fight 3: Cesta bojovníka - Finále: program a výsledky

Už v sobotu se rozhodne o vítězi projektu Cesta bojovníka, kterou pořádá UPC Fight s Michaelem Reissingerem a Michalem Vančurou. Podívejte se na fight card a informace v článku.

UPC finále se koná už tuto sobotu Foto: Instagram/upcfight

UPC Fight 3: Cesta bojovníka finále - datum, informace a vstupenky

Finále celého projektu UPC Fight Cesta bojovníka se koná už tuto sobotu 4. září. Celý galavečer proběhne v pražské hale TJ Spoje od 19:30. Kromě semifinálových bojů a závěrečného finále o cenu 50 tisíc korun uvidíme i několik superfightů. Na tujnajií budou moci být přítomní diváci. Klikněte zde a vsaďte si na bojové sporty s bonusem.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Přímý přenos ze závěřečného turnaje projektu UPC Fight 3: Cesta bojovníka k dispozici nebude, takže jedinou možností bude sledování přímo na místě v hale TJ Spoje. Vstupenky je možné pořídit ve třech kategoriích:

  • plocha sezení 349 kč
  • tribuna sezení 399 kč
  • VIP Stůl ( raut, alko + nealko ) pro 4 nebo 6 osob za 2500 kč/osoba

UPC Fight 3: Cesta bojovníka - Finále: program a výsledky, fight card, zápasy

Kompletní fight card nadcházejícího finálového galavečeru UPC Fight 3: Cesta bojovníka naleznete v této tabulce. Po skončení turnaje zde naleznete i aktualizované výsledky.

UPC Fight 3: Cesta bojovníka - FINÁLE - fight card
Finalista 1 vs. Finalista 2
Záděra vs. Roušal
Hauser vs. Klimáček
Šindelář vs. Páv
Černý vs. Haška
Tábor vs. Vokoun
Malina vs. Dočekal
Slávik Jr. vs. Barták
Trčka vs. Borák
Beket
Breit

UPC Fight 3: Cesta bojovníka livestream zdarma sledovat online, video na Youtube

Ze sobotního finálového turnaje UPC Fight 3 bohužel nejspíše nebude dostupný žádný livestream, ani přímý přenos v televizi. S největší pravděpodobností se ovšem následně objeví záznam zápasů na Youtube. Aktuálně se můžete podívat na videa z předchozích eventů UPC Fight.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Michal Reissinger má vlastní pivo

Thajboxer Michal Reissinger má nově vlastní pivo

Michal Reissinger ✅ se aktuálně připravuje na boxerský zápas na akci Save Boxing. 🍺 Nově se navíc může pyšnit vlastní světlou dvanáctkou.

UFC, Conor McGregor - Zdroj ČTK, AP, Julio Cortez

Záznamy MMA zápasů z UFC, Oktagonu a dalších organizací

Nestihli jste svůj oblíbený MMA galavečer nebo zápas 🥊 vidět živě v přímém přenosu? ⛔ Naštěstí v dnešní době existuje spoustu způsobů, jak...