Velké vítězství pro Datla, titul pro Grznára. Benda prolil v zápase krev a pak to rozbalil

Turnaj Clash of the Stars 6 je minulostí a fanoušci se opět královsky bavili. To nejdůležitější z šestého galavečeru vám přinášíme v tomto článku.

Parádní atmosféra Clash of the Stars 6 Foto: FightLive.cz

Titul šampiona ukořistil Filip Grznár, Karlos Benda se na výhru pořádně nadřel

Turnaj Clash of the Stars 6 opět doručil širokou škálu emocí, překvapení i parádních sportovních výkonů. Diváci ve vyprodané hale O2 Universum vytvořili hned od začátku skvělou atmosféru, kterou například Karlos Vémola glosoval slovy: "Zažil jsem toho v kariéře opravdu hodně, ale to, co jste tu dokázali vybudovat, je něco neuvěřitelnýho. Ta atmosféra je naprosto fantastická a velký klobouk dolů."

sipka Podívejte se na průběh všech zápasů Clash of the Stars 6

Vémolův svěřenec Rendys mu ale už takovou radost neudělal. V naprosto šíleném zápase s Patrikem Žralokem se totiž fanoušci v aréně i doma u obrazovek přesvědčili, o čem že jsou zápasy v těžké váze.

Rendys v úvodu zápasu naprosto dominoval a jen železná hlava žraloka zapříčinila, že se nedočkal svého prvního vítězství v Clash of the Stars. Potom ale přišel nečekaný zvrat. Kontroverzní Patrik Hübner totiž v zombie módu vyslal luxusní pravý hák, kterým knokautoval do té doby jasně lepšího soupeře a na moment ho uspal. Když se Rendys vzbudil, nechápal co se stalo.

Velkou kontroverzi vzbudil zápas mezi Michaelou Dostálovou a Veronikou Zajícovou. V utkání, které mělo probíhat pod postojářskými pravidly, se událo mnoho faulů z obou stran a zápas i díky nepovedenému výkonu rozhodčího nakonec skončil bez výsledku, s čímž nesouhlasila ani jedna strana.

Karlos Benda měl před sebou velkou výzvu v podobě tři soupeřů, kteří se na něm v kleci postupně vystřídali. Hned první rána vyslaná Danem Maďarem způsobila miláčkovi davů tržnou ránu nad levým okem, od té doby už ale Benda jasně dominoval a se všemi protivníky si poradil v prvním kole.

Zlatý pohár za vítězství si domů odnáší také Malej Zmijozel, Peter "Kobra" Kuťka, Pomalu Snejksi, nebo Satnady. Večer ozvláštnilo i hudební vystoupení Jana Bendiga, který se svoji taneční sestavou doprovodil do klece soupeře Karlose Bendy.

O rozruch se hned na úvod galavečeru postaral problémový Aleš Bejr, který vtrhnul na pódium a postupně napadl hosta Jaromíra Soukupa i promotéra Tomáše Le Syho. Toho dokonce udeřil loktem a následně se strhla velká mela. Přítomná ochranka ale naštěstí zakročila a zjednala pořádek.

Mnoho fanoušků také překvapila informace, že Václav Mikulášek se stal oficiálně zápasníkem organizace Clash of the Stars. Napjatou atmosféru poté uvolnil staredown mezi Diegem Kotlárem a Gappou, kteří se spolu na dalším turnaji utkají v sumo.

Datel s Kotlárem nakonec nasadili rukavice, samotný průběh zápasu hodně překvapil

Měla to být štípaná v postoji bez rukavic, okolnosti ale zápas mezi Kotlárem Security a Markem Valáškem narýsovaly poněkud jinak. Jarda Kotlár totiž kvůli zranění navrhnul soupeři, aby duel proběhl s rukavicemi, s čímž Datel souhlasil.

V zápase to byl Jarda Kotlár, kdo jako první sahal po vítězství, když Datla dlouho držel v těsné gilotině v postoji. Jenže skvěle připravený Datel prokázal nezlomné srdce válečníka, ze sevření se dostal, a naopak on sám nakonec Kotlára utáhl na škrcení.

Grznár nedal Luktumovi šanci a získal titul šampiona polotěžké váhy

Očekávaný hlavní duel turnaje Clash of the Stars 6 ovládl sázkovými kancelářemi favorizovaný Filip Grznár, který díky TKO udolal houževnatého Lukáše Tůmu, alias Luktumu. K mnoha úspěchům v kulturistice a silovém trojboji přidal tento kontroverzní zápasník svůj první MMA titul.

A jak se říká, s jídlem roste chuť. Ihned po zápase totiž Grznár projevil zájem o titul ve váze do 84 kilogramů. Jak bude chtít stokilový pořízek do této váhy hubnout, je nám věru záhadou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Benda

Karlos Benda profil: MMA v Clash of the Stars, fitness a kulturistika

Karlose Bendu dnes většina z nás zná jako přemožitele dvou Kotlárů v organizaci bizarních zápasů Clash of the Stars.🤼 Seznamte se s...

Tomáš Linh Le Sy

Tomáš Linh Le Sy: životopis – Clash of the Stars, zápasy v OKTAGON MMA a další info

Tomáše Le Syho dnes vídáme coby ledově vyrovnaného promotéra organizace bizarních zápasů Clash of the Stars.💪 Jak vypadala jeho cesta k...

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...