Vémola: Ať si říká Kincl, co chce. Jdu si na konci roku pro pás

Možná odveta mezi Karlosem Vémolou a Patrikem Kinclem aktuálně rezonuje celou domácí scénou. Sám Terminátor nám k tomu dal exkluzivní vyjádření v rámci livestreamu na Instagramu.

Karlos Vémola poskytl fightlive.cz exkluzivní vyjádření Foto: Karlos Vémola

Aktuální rozhovor s Karlosem Vémolou

Proběhnuvší turnaj Oktagon 35 v Brně rozdmýchal novou várku emocí. Po jednoznačném vítězství Patrika Kincla, mělo dojít ke vzájemnému staredownu, což ale Ondřej Novotný právě na přání současného šampiona střední váhy nakonec odvolal.

„Já jsem do Brna jet nechtěl, mám nemocnou rodinu. Oktagon mě ale přemluvil, že se tam právě ten zápas začne promovat“, svěřil se Karlos v livestreamu na instagramu Fightlive.cz. Terminátor zároveň nerozumí hlasům fanoušků, že se zachoval nepokorně, když on sám měl přímo v kleci bezprostředně po svém utkání mnoho staredownů a nutno dodat, že na celou řadu zápasů pak ani nedošlo.

Řeč byla nejen o situaci po hlavním zápase, ale také o aktuální fázi přípravy, zdravotním stavu a budoucích plánech. V rozhovoru padlo spoustu zajímavých informací, takže doporučujeme podívat se na celý záznam a zanechat nám follow, abyste měli podobný obsah z první ruky.

sipka ZÁZNAM Z LIVESTREAMU NAJDETE ZDE

Jak už víme, Karlos Vémola navzdory svému přání a původní domluvě s promotéry, nefiguruje na kartě pro turnaj Oktagon 36 ve Frankfurtu. Zápasit tedy bude až na turnaji Oktagon 38 v pražské O2 Aréně, kde si podle svých slov půjde pro pás střední váhy.

„Kincl nemá kam uhnout. Ten zápas může jenom oddálit a přesně to z něj cítím, že se mu do toho nechce. Jako šampion si nemůže vybírat, s kým bude zápasit a já si jdu na konci letošního roku pro titul v 84 kg, který drží právě on, takže není o čem“.

Karlos Vémola má přislíbenou unikátní možnost stát se trojnásobným šampionem organizace

Karlos Vémola zároveň prozradil, že pokud se mu podaří získat pás ve střední váze, má od vedení Oktagonu přislíbeno, že by se měl v únoru na turnaji v Mnichově porvat o titul těžké váhy. Tím by se pokusil o něco, co se žádnému jinému bojovníkovi dosud nepodařilo, a sice držet titul ve třech různých váhových kategorií současně.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...