Vémola posílá dobré zprávy z nemocnice. Co vzkazuje hejtrům?

Karlos Terminátor Vémola už druhým týdnem bojuje v FN Motol s agresivním zánětem a nyní exkluzivně pro FightLive.cz prozradil, jak to vypadá s jeho propuštěním do domácího léčení.

Karlos Vémola má pro fanoušky dobré zprávy Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola z nemocnice: Co tě nezničí, to tě posílí. Já se vrátím!

Nemocniční pobyt Karlose Vémoly se podle nejnovějších zpráv krátí. Český terminátor by podle vlastních slov mohl být nejpozději ve středu 14. prosince po více než 14 dnech propuštěn domů. Do FN Motol se dostal na konci listopadu ve vážném stavu a chvílemi to s ním nevypadalo vůbec dobře. Více jsme o tom psali zde. V tuto chvíli je ale jasně, že léčba antibiotiky zabrala a Vémolu dělí od znovusetkání s rodinou a jeho zvířaty poslední desítky hodin.

Ve zprávě přímo z nemocničního lůžka Karlos Vémola kromě přiblížení možného data propuštění z nemocnice zareagoval i na zlohlasy po uveřejnění videa z krmení jeho zvířat na Instagramu. Šlo samozřejmě o archivní video, které ovšem podráždilo rádoby fanoušky. Tady je Karlosův vzkaz:

„Zatím jsem pořád v nemocnici, ale vypadá to všechno na dobré cestě. Pokud se nic nezmění, tak mě ve středu konečně pustí domů. Zaregistroval jsem na internetu nějaké zlohlasy, že si vesele užívám doma a krmím svoje zvířata… To, že jsem tady v nemocnici neznamená, že mi moje děti a moje zvířata nechybí.

To, že si dám ty krásný chvíle na Instagram neznamená, že v tu danou chvíli svoje zvířata krmím, ale že se těším až s nimi budu doma zpátky. Tolik k těm zlým hlasům a pitomcům, co píšou tyhle věci na netu. Teď už se těším, že ve středu budu zpět, ne v plné síle, ale pomalu a jistě. Jak říká můj velký vzor Arnold Schwarzenegger: Co tě nezničí, to tě posílí. Brzy se vrátím! OSS“

V tuto chvíli to tedy vypadá, že je Karlos Vémola z nejhoršího venku. Celková doba léčení bude ale samozřejmě velmi dlouhá a zbytečné momentálně spekulovat nad tím, kdy by mohl být Terminátor zpět v tréninkovém procesu. Podle těchto slov v kombinaci s jeho buldočí povahou se dá ale tušit, že rozhodně ještě neřekl poslední slovo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...