Větší než kdy dřív! Oktagon oznámil obrovskou bombu, se kterou se hodlá zapsat do historie

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Organizace Oktagon MMA nezastavuje. Žlutočerný kolos oznámil další velkou metu, ze které jde mráz po zádech. Velkolepé plány a sny se letos stanou skutečností. Podrobnosti si přečtěte v článku.

Promotér Oktagon MMA Ondřej Novotný Foto: OKTAGON MMA

Velký milník organizace OKTAGON MMA: Fotbalový stadion ve Frankfurtu!

Německý Frankfurt se v polovině října otřese v základech. Oktagon na turnaji ve Stuttgartu oznámil, že se 12. 10. uskuteční turnaj na fotbalovém stadionu ve Frankfurtu, kam plánuje vměstnat 55 000 diváků. Registrace na předprodej lístků byla spuštěna.

Stále se rozrůstající Oktagon MMA pod vedením Pavola Nerudy a Ondřeje Novotného má před sebou doslova elektrizující měsíce. 8. června se totiž na fotbalovém stadionu v Edenu koná očekávaný turnaj Oktagon 58 s hlavním zápasem Végh vs. Vémola 2. O 4 měsíce později, tentokrát, ve Frankfurtu, fotbalové ochozy zapní fanoušci smíšeného bojového umění znovu.

Galavečer Oktagon 62 na fotbalovém stadionu ve Frankfurtu je logickým vyústěním obrovského zájmu o MMA v Německu. Frankfurt, Kolín nad Rýnem, Stuttgart. Tam všude dokázal Oktagon své turnaje vyprodat a jako odměnu uspořádá nezapomenutelný turnaj, který se svou velikostí nepochybně zapíše do historie evropského MMA.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...