VIDEO: Rozpačitý začátek s vítězným koncem! Jiří Procházka veze z Las Vegas důležitou výhru

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Další infarktový zápas v podání Jiřího Procházky si můžeme odškrtnout. Pověstné bomby českého bojovníka tentokrát hrály v zápase s Rakičem hlavní roli.

Jiří Procházka porazil Rakiče Foto: Carmen Mandato / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Jiří Procházka vyhrál na UFC 300. Rakiče ukončil TKO ve 2. kole

Tenhle zápas bude Aleksandara Rakiče ještě dlouho budit ze spaní. Byl to právě srbsko-rakouský zápasník, kdo vstoupil do zápasu lépe a zle Procházkovi zatápěl. BJP si ale ve 2. kole prosadit svou hru a doslova umlátil Rakiče TKO!

Rakičova taktika byla od úvodních vteřin evidentní. 32letý borec se soustředil na kopy, konkrétně calfkicky a tento záměr mu dlouho vycházel. Procházka se snažil střídat guardy, v prvním kole ho ale Rakič vyváděl z rovnováhy, což podtrhl i cut na obočím. Procházka měl opět ruce často dole, což chvílemi zavánělo průšvihem, pro české barvy devastující úder ale naštěstí nepřišel, byť tam prostor rozhodně byl. Úvodní pětiminutovka šla na stranu Aleksandara Rakiče.

Ve druhém kole působil Procházka uvolněněji a snažil se rozjíždět delší kombinace, ve kterých postupně začal Rakiče trefovat. Zároveň lépe reagoval na zmíněně Rakičovy calfkicky a tím, že jeho tvrdé údery s českým samurajem prakticky nic nedělaly, mu postupně bral vítr z plachet a nabourával psychiku.

Ve druhé polovině 2. kola přišla rozhodující pasáž zápasu. Procházka vzal Rakiče do svého pověstného mlýnu úderů a jeden z nich dostal Rakiče do obrovských problémů. Procházka ucítil příležitost a zasypával soupeře s obrovskou intenzitou. Rakič se po chvíli skácel k zemi, kde ještě chvíli odolával Procházkově groud and pound. Po sprše krátkých úderů a loktů to ale definitivně zabalil a rozhodčí Hearb Dean zápas odmával ve prospěch BJP!

Bezprostředně po zápase došlo mezi oběma stranami k definitivnímu smíření a vyjádření respektu. Procházka si v pozápasovém rozhovoru podle očekávání řekl o titulovou šanci proti vítězi hlavního duelu karty UFC 300 Pereira vs. Hill.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Aleksandar Rakič

Aleksandar Rakič: profil bojovníka – původ, UFC, bojový styl, zápasy, statistiky

Aleksandara Rakiće vnímáme hlavně jako soupeře Jiřího Procházky.⚔️Co je bojovník UFC zač a čeho všeho v bojových sportech dosáhl, se...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.