VIDEO: Šílený zkrat bojovníka UFC! Za kousnutí přišla diskvalifikace. Soupeř má nové tetování

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Pokud máte pocit, že jste v MMA viděli všechno, tento článek vás rychle vyvede z omylu. Na víkendovém turnaji UFC Fight Night se totiž odehrála neuvěřitelně bizarní situace. Podrobnosti se dozvíte v článku.

Dana White nevěřil vlastním očím Foto: Profimedia

Kousnutí v UFC hitem internetu: Brácho, proč si to udělal? Ptal se soupeře nevěřícně Andre Lima

Brazilec Igor Da Silva Severino se při svém debutu v UFC navždy zapsal do historie nejslavnější MMA organizace. Bohužel ale dost svérázným způsobem. Teprve 20letý zápasník se ve 2. kole souboje s krajanem André Limou odhodlal k neuvěřitelnému činu.

Při wrestlingovém pasování a pokusu o strh kousnul soupeře do levé paže a ostuda obřích rozměrů byla rázem na světě. Lima totiž ihned signalizoval rozhodčímu, že došlo k faulu, načež byl zápas zastaven a po chvíli ukončen na diskvalifikaci. Poprvé ve 30leté historii UFC se tak stalo kvůli kousnutí. Tím ale celá groteska nekončí.

"Byl to vyrovnaný zápas, nahoru dolů. Mohli jsme získat bonus za zápas večera. V jednu chvíli se mě pokusil sejmout. Šel jsem dolů, ale vstal jsem, a jak jsem vstával, křičel jsem, protože jsem cítil bolest, velmi ostrou bolest. V první chvíli jsem si myslel, že mě propíchlo pletivo.

Začal jsem křičet: Au, au, au, všichni se na mě dívali. Říkal jsem si, že nevím, co se tady děje. Neexistoval absolutně žádný důvod, proč by mě měl kousnout, zvlášť s ohledem na to, jak probíhal boj. Cítil jsem neskutečnou bolest a později jsem si uvědomil, že mě kousl.

Chtěl jsem se po zápase zeptat, proč to udělal, ale ihned nás od sebe oddělili. Nedali nám šanci. Chtěl jsem bonus. Chtěl jsem, aby to byl zápas večera. Zápas měl na to potenciál. Pak jsem si ale uvědomil, že to bylo kousnutí," cituje web mmafighting.com Andrého Limu.

Vytočený Lima si ale i tak od Dany Whitea za těžko pochopitelný čin soupeře vysloužil bonus 50 000 dolarů pojmenovaný jako "sousto noci". Vedení se tímto způsobem pokusilo zmírnit rozčarování Limy a jeho týmu.

V kariéře neporažený Andre Lima na tento zápas rozhodně nikdy nezapomene. Obrys zubů po Severinově kousnutí si totiž bezprostředně po turnaji nechal zvěčnit pomocí tetování.

25letý pokousaný zápasník se dokonce po opadnutí emocí svého soupeře zastal a uvedl, že by to neměl být důvod pro to, aby ho UFC propustilo. Jenže organizace neměla se Severinem vůbec žádné slitování a prakticky okamžitě po tomto incidentu se s ním rozloučila. Dana White navíc uvedl, že se mladý bijec bude velmi pravděpodobně ze svého nechutného činu zpovídat před Nevadskou atletickou komisí a hrozí mu tak dodatečný trest.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jamahal Hill

Tohle se nepovedlo: TOP 5 nejhorších tetování v bojových sportech

V tomto článku se podíváme na nepovedená díla tatérů, kteří se vyřádili na tělech známých fighterů. Některé „kousky“ jsou skutečně výstavní...

MMA bojovník Jiří Procházka

UFC 300: Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakič – datum, analýza, kurzy, tip a live stream

Nejlepší český MMA zápasník Jiří Procházka 💎 vyhlíží pátý souboj v UFC. Na jubilejním 300. turnaji v Las Vegas ho vyzve Srb Aleksandar...

Conor McGregor

Dana White se vyjádřil ke zvěstem o McGregorově letním návratu do klece. Došlo konečně ke shodě?

Vrátí se, nevrátí se, vrátí se. S informacemi ohledně McGregorova návratu do klece je to jako na horské dráze. Teď už se ale lýská na lepší...