Dana White se vyjádřil ke zvěstem o McGregorově letním návratu do klece. Došlo konečně ke shodě?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Vrátí se, nevrátí se, vrátí se. S informacemi ohledně McGregorova návratu do klece je to jako na horské dráze. Teď už se ale snad konečně blýská na lepší časy. Vypadá to, že McGregor a organizace se shodli na možném termínu.

Conor McGregor Foto: Profimedia

McGregorův návrat konečně skutečně na stole?

S návratem Conora McGregora to bylo dlouhé měsíce nahoru dolů. Co prohlásil samotný Notorious, obvykle záhy dementovala organizace a Conorovým fanouškům nezbývalo než nadále trpělivě čekat.

Jak se ale říká, trpělivost přináší růže a v tomto případě půjde o růže v podobě McGregorova matche. Tentokrát se totiž zdá, že UFC s McGregorovým nedávným výrokem o letním návratu do klece souzní. V podcastu Pound-4-Pound o tom promluvil samotný Dana White.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Uvedl, že problém nebyl v komunikaci mezi organizací a Conorem, jak McGregor naznačoval. Notorious se toužil vrátit do klece co nejdříve – svého času fanoušky lákal na to, že ho uvidí v dubnu během jubilejního třístého turnaje – Dana White ale vysvětlil, že vzhledem k McGregorovým povinnostem kolem filmu Road House nebyl tak brzký návrat jednoduše možný.

„Víte, kde je Conor dnes večer? Je v New Yorku na premiéře filmu Road House. Právě teď má povinnosti spojené s propagací tohoto filmu. Takže létá po celém světě, jezdí na všechny premiéry. Je to povinnost, kterou musí splnit. Je to tak, jak to je. Zavázal se k tomu. Má vůči tomu filmu závazky. Nemůže dělat obojí,“ prohlásil White.

„Nevím, jaké jsou jeho povinnosti po uvedení filmu do kin, ale pak se Conor může vrátit do posilovny a začít trénovat. Snad i na plný úvazek, připravovat se na kemp,“ dodal ředitel UFC.

sipka Čtěte také: VIDEO: Šampion Alex Pereira dostal KO při sparingu. Na budku dostal od amerického rappera

Film Road House, kvůli němuž byl teď McGregor v jednom kole, se dočkal premiéry včera, a tak by měl mít irský zápasník co nevidět čas naskočit znovu do plného tréninku. Oficiální datum jeho návratu zatím nebylo oznámeno, White ale potvrdil, že se konečně začnou bavit o konkrétních termínech a na návrat pravděpodobně dojde v létě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

MMA bojovník Jiří Procházka

UFC 300: Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakič – datum, analýza, kurzy, tip a live stream

Nejlepší český MMA zápasník Jiří Procházka 💎 vyhlíží pátý souboj v UFC. Na jubilejním 300. turnaji v Las Vegas ho vyzve Srb Aleksandar...

Fortuna soutěž o zájezd na BJP do Las Vegas

SOUTĚŽ O ZÁJEZD: Vyrazte s Fortunou do Las Vegas na zápas Jiřího Procházky proti Rakičovi

Jiří Procházka se 13. dubna utká na turnaji UFC 300 v Las Vegas s Aleksandarem Rakičem. U Fortuny můžete vyhrát zájezd pro dvě osoby a...

Jiří Procházka

Takový horor nechcete! Procházka vzpomíná, jak se ztratil v horách. Suvenýrem mu byl zčernalý prst

Jiří Procházka je známým milovníkem přírody a nezřídka si vyjde na túru sám. Přiznal, že se mu to jednou nevyplatilo.⚡Popsal drama jako z...