Takový horor nechcete! Procházka vzpomíná, jak se ztratil v horách. Suvenýrem mu byl zčernalý prst

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jiří Procházka je známým milovníkem přírody a nezřídka si vyjde na túru sám. Připustil, že se mu to minimálně jednou nevyplatilo. Popsal drama jako z filmu, a ačkoli se mu podařilo najít cestu domů, bez následků to nebylo.

Jiří Procházka Foto: Profimedia

Takhle už nikdy víc

O Jiřím Procházkovi se ví, že čerpá energii z přírody, a tak se často sám vydává na túry. Na tom by nebylo nic špatného, pokud se tedy z příjemné procházky nestane 127 hodin nebo jiný hororový příběh. O tom může bývalý šampion polotěžké váhy UFC vyprávět. Je tomu něco přes rok, co takové nechtěné dobrodružství zažil.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

„Chtěl jsem jet do Las Vegas a najít si nějaký vrchol, jako je Mount Charleston. Vydal jsem se tam a pak jsem si uvědomil, že potřebuju ještě nějaké lepší boty, lepší bundu. Tak jsem se vrátil, koupil jsem si všechny ty věci, jako lyžařské boty a koženou bundu, hodinky Garmin, všechny tyhle věci,“ začal Procházka vyprávět pro AllStar Sport.

„Blbý bylo to, že jsem se podíval špatně na mapu, protože podle ní jsem si myslel, že je to jen na pár hodin, tak možná na šest. Po šesti hodinách chůze ve vysoké nadmořské výšce jsem si pak uvědomil, že se musím vrátit, nebo musím spěchat na konec,“ popsal Procházka začátek nekonečné cesty domů.

Protože nepočítal s tak dlouhou cestou, nevzal si s sebou baterku a musel hledat cestu domů v absolutní tmě. „Zapomněl jsem si vzít světlo, protože jsem si myslel, že to bude jen na šest hodin,“ přiznal Jiří.

„Pak jsem se na té hoře ztratil. (...) Tehdy jsem si řekl: Takhle už nikdy, příště musím být lépe připravený. (...) Ale rozhodl jsem se, že to zvládnu. Trvalo mi to něco kolem šestnácti, osmnácti hodin,“ prozradil Jiří.

Musel se spolehnout jen na vlastní instinkt, který mu nakonec pomohl dojít k autu a dostat se domů. Navíc se zdálo, že se dramatická procházka obejde bez následků, den poté ale Jiří přece jen jeden nepříjemný suvenýr z hor objevil.

„Druhý den jsem zjistil, že mám trochu černý prst na levé noze,“ řekl. „Takže jsem měl omrzliny, a teprve teď mám pocit, že je to úplně zahojené. Ale trvalo, než mi odpadl nehet a pak dalších šest měsíců trvalo, než mi narostl nový a než jsem se na té noze začal cítit jistě.“

sipka Čtěte také: Mach Muradov hlásí skvělé zprávy. Na stole mu přistála vylepšená smlouva s UFC

Český samuraj si zkrátka umí poradit v každé situaci, a ačkoli už by se raději podobným dobrodružstvím v budoucnu vyhnul, kdo víc může z podobného zážitku čerpat než bojovník. Už v dubnu ho ale čeká docela jiný boj na život a na smrt – zápas se Srbem Alexandarem Rakičem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jack Della Maddalena v souboji s Gilbertem Burnsem

UFC aktualizovalo žebříčky: australský přízrak vyletěl o 6 příček a ukázal na dalšího soupeře

Ve velterové váze UFC se schyluje k fantastickému zápasu, ze kterého by měl vzejít příští titulový vyzyvatel. Jack Della Maddalena po...

Legendární Mike Tyson

VIDEO: Mike Tyson se ponořil do přípravy. Zveřejnil záběry ze svého prvního tréninku

Mikea Tysona čeká souboj s podstatně mladším soupeřem, a tak už pomalu ladí formu.💪 Jeho příspěvek na sítích dokazuje, že na to legenda...

Masvidal vs. Diaz (UFC 244)

Masvidal s Diazem se vrací do boje! Svedou spolu desetikolovou bitvu v ringu

Není to tak dávno, co se mluvilo o možném návratu Jorgeho Masvidala. A teď je to tu. Společně s Natem Diazem se znovu postaví mezi šestnáct...