Masvidal s Diazem se vrací do boje! Svedou spolu desetikolovou bitvu v ringu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Srdce fanoušků veteránů UFC Jorgeho Masvidala a Natea Diaze zaplesají blahem. Bojovníci se proti sobě chystají postavit mezi šestnácti provazy. Přečtěte si více o zápasu a o tom, kde ho bude možné sledovat.

Masvidal vs. Diaz (UFC 244) Foto: Profimedia

Návrat veteránů UFC

Oba jsou oblíbenými veterány UFC, oba stále svět zajímají, a proto se společně vrací na scénu bojových sportů. Bude to pro ně svého druhu odveta, jelikož v roce 2019 se střetli v kleci, teď se ale naproti sobě postaví mezi šestnácti provazy ringu. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Jorge Masvidal a Nate Diaz se fanouškům ukážou 1. června v desetikolovém boxerském zápasu. Rozdají si to v Kia Forum v Los Angeles v kategorii do 175 liber (79 Kg). O tom ve středu ve svém pořadu The MMA Hour informoval Ariel Helwani.

Pro Jorgeho Masvidala půjde o druhý boxerský zápas od roku 2005, kdy triumfoval nad Josephem Benjaminem. Nate Diaz si na druhé straně svou boxerskou premiéru odbouchal minulý rok, kdy podlehl Jakeu Paulovi.

Duel bude pořádaný a promovaný organizacemi bojovníků – Diazovou Real Fight Inc. a Masvidalovou Gamebred Boxing Promotions. Match bude přenášet společnost Fanmio. Do 12. dubna bude možné pořídit PPV za předprodejní cenu 49,99 dolarů (cca 1,154 Kč), poté se cena zvýší na 79,99 dolarů (cca 1 847 Kč).

Odveta aneb z klece do ringu

Nebude to poprvé, co budou Masvidal s Diazem uzavřeni v jednom bojišti. V listopadu 2019 se spolu potkali v kleci v rámci turnaje UFC 244. Zápas se tehdy dočkal třetího kola, během toho byl ale zastavený lékařem kvůli tržným ranám v Diazově obličeji.

sipka Čtěte také: Conor McGregor promluvil o nahotě ve filmu. Ostych překonal hlavně díky Arnoldu Schwarzeneggerovi

Masvidalovi se tedy podařilo zvítězit na TKO a získat tak pás BMF (baddest motherfuc*er), symbolický titul pro ty nejdrsnější bojovníky, kteří si u fanoušků vydobyli přízeň svou tvrdostí.

Připomeňte si MMA zápas Masvidal vs. Diaz z roku 2019:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...

Legendární boxer Mike Tyson

BOX: Mike Tyson vs. Jake Paul – přehled kurzů u sázkových kanceláří (AKTUALIZOVÁNO)

Bude to událost, kterou si nenechají ujít miliony diváků po celém světě.✅ Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na boxerskou exhibici Mike Tyson...

Americký boxer Ryan Garcia

Hvězdný boxer Ryan Garcia lítá v problémech? Známý Youtuber přišel s odvážným tvrzením

Američan Ryan Garcia se řadí k nejtalentovanějším boxerům současnosti. V poslední době se však vyrojily spekulace, že by se mohl v soukromí...