Hvězdný boxer Ryan Garcia lítá v problémech? Známý Youtuber přišel s odvážným tvrzením

Američan Ryan Garcia se řadí k nejtalentovanějším boxerům současnosti. V poslední době se však vyrojily spekulace, že by se mohl v soukromí potýkat s vážnými problémy ohrožující jeho kariéru. Více si přečtěte v článku.

Americký boxer Ryan Garcia Foto: Profimedia

Ryan Garcia čelí nařčení z užívání návykových látek

Youtuber True Geordie se ve videu na svém kanále The Pain Game vydal po stopách změny chování i vyjadřování Ryana Garcii. Americký tvůrce rozklíčoval u Garcii záškuby v obličeji, změnu hlasu, pokles sebevědomí i další příznaky, které by mohly například souviset s užíváním drog. K tomuto názoru se dokonce již přiklonila celá řada odborníků na danou problematiku.

Během odvážného tvrzení Geordie doložil několik srovnávacích fragmentů, díky kterým lze skutečně pozorovat u Garcii změnu v několika ohledech. Podobný názor má většina fanoušků, kteří se vesměs shodují na tom, že se 25letý boxer ocitl na scestí.

Získejte 500 Kč zdarma za ověření účtu u Betana

Co přesně stojí za změnou chování Ryana Garcii není stoprocentně jasné. Problémy se ovšem kumulují. Podle zahraničních zdrojů má totiž Garcia také milionové dluhy z karetní hry poker. Je zřejmě, že se rodák z Los Alamitos v Kalifornii do určité míry potýká s neviditelnými démony, což by mohlo mít na jeho kariéru katastrofální dopady, pakliže se nebudou včas řešit.

„Ryan Garcia potřebuje pomoc. Nejdůležitější by mělo být jeho zdraví, ať už jde o drogy, psychické problémy, nebo obojí, než bude pozdě,“ píše web highstakesdb.com.

RYAN GARCIA 🇺🇸
Bilance 24–1 (20 KO)
Věk 25 let

Ryan Garcia byl až do roku 2023 v profesionálním boxu neporažen, než přišlo KO od dalšího generačního talentu Gervonty Davise. Právě tato porážka může stát za tím, že se problémy Garcii v osobním životě začly stupňovat, byť se stále vše drží pod pokličkou.

„King Ryan“, jak zní přezdívka talentovaného boxera, má před sebou zápas o titul superlehké váhy, který je na programu už 20. dubna v Brooklynu. Proti němu se postaví neporažený úřadující šampion divize Devin Haney. Vzhledem k této kauze bude Garcia pod ještě větším drobnohledem, než kdy dříve.

Garcia má na radaru Jakea Paula

Ještě před pár lety byli přátelé a točily společná videa, která mají na Youtube milionová shlédnutí. Nyní ovšem Garcia nemůže přijít Paulovi na jméno a dokonce ho oficiálně vyzval na zápas. Podle něj totiž mladší z bratrů Paulů vrhá na profesionální box špatné světlo a on by chtěl být tím, kdo mu ukáže, jak velké nedostatky navzdory svému nabubřelému egu, má.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Jake Paul se utká s Mikem Tysonem

Jake Paul se střetne s velikánem boxu. Bude to největší zápas 21. století, hlásí odhodlaně

Boxerský svět před pár chvílemi obletěla šokující zpráva.🥊 Jake Paul se utká s fenomenálním boxerem, jehož jméno zná naprosto každý...

Ngannou utrpěl těžké KO

VIDEO: Francis Ngannou tvrdě narazil. Anthony Joshua ho brutálním KO zničil ve 2. kole

To, čeho se mnozí obávali, se stalo skutečností. Anthony Joshua nenechal nikoho na pochybách a Francise Ngannoua ukončil ukázkovým...