Jake Paul se střetne s velikánem boxu. Bude to největší zápas 21. století, hlásí odhodlaně

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Boxerský svět před pár chvílemi obletěla šokující zpráva. Jake Paul se utká s fenomenálním boxerem, jehož jméno zná naprosto každý sportovní nadšenec!

Jake Paul se utká s Mikem Tysonem Foto: Profimedia

Jake Paul a Mike Tyson změří síly v boxerském ringu. Zápas se uskuteční na největším stadionu NFL

Tohle bude obrovsky sledovaná sportovní událost. Legendární Mike Tyson přijal nabídku Jakea Paula a 20. července 2024 na AT&T stadionu v Arlingtonu v americkém státě Texas si to s ním rozdá mezi šestnácti provazy. Ne, skutečně se nejedná o žádný předčasný aprílový žert. Zápas bude možné sledovat v přímém přenosu na Netflixu.

Jake Paul už několik měsíců avizoval, že ho čekají opravdu velké sportovní výzvy, málokdo však tušil, že by si do ringu přizval jednoho z největších boxerů všech dob, jehož sportovní odkaz dalece přesáhl samotný ring.

Zatím není jasné, zda zápas proběhne jako exhibice, nebo profesionální zápas. Všechny zúčastněné strany ovšem k dané události přistupují se vší vážností. Pro Netflix dokonce půjde o první živě streamovanou akci z bojových sportů.

Získejte 500 Kč zdarma za ověření účtu u Betana

Podle vyjádření pořádající Paul's Most Valuable Promotions budou další podrobnosti o zápase, spolu se zbytkem karty, oznámeny později.

Jake Paul: "Jsem nesmírně nadšený, že v sobotu 20. července zpřístupním tento úžasný zápas všem předplatitelům Netflixu po boku nejtvrdšího ranaře všech dob, Mikea Tysona. Mým cílem je stát se mistrem světa a nyní mám šanci dokázat, že na to mám, proti největšímu šampionovi světa v těžké váze, nejdrsnějšímu muži planety a nejnebezpečnějšímu boxerovi všech dob. Je čas uspat Iron Mika."

Mike Tyson: "Velmi se těším, až vstoupím do ringu s Jakem Paulem. Jake jako boxer v průběhu let výrazně vyrostl, takže bude velmi zábavné sledovat, co vůle a ambice "problémového dítěte" dokáže udělat se zkušenostmi a schopnostmi někoho jako jsem já. Je to okamžik, kdy se kruh uzavírá a bude více než vzrušující ho sledovat. Stejně jako jsem ho začal sledovat na jeho boxerské cestě na spodní kartě mého zápasu s Royem Jonesem v roce 2020. Teď ho plánuji ukončit."

BILANCE
JAKE PAUL MIKE TYSON
27 let 57 let
9–1 (6x KO) 50–6 (44x KO)
Poslední zápas: Poslední zápas:
Výhra: Ryan Bourland, TKO, 1.kolo (2.3.2024) Remíza: Roy Jones Jr. (29.11.2020)

Na AT&T stadionu v Arlingtonu tradičně hraje svoje zápasy NFL tým Dallas Cowboys. Stadion má oficiální kapacitu 80 000 diváků, ovšem v tomto případě nepochybně dojde k rozšíření a dá se čekat, že se na místě může vměstnat hodně přes 100 000 fanoušků.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Jake Paul doručil parádní KO

Výstavní KO! Jake Paul doručil, co slíbil a soupeře poslal do říše snění – VIDEO

Tak tohle vyšlo náramně. Kontroverzní boxer Jake Paul se ve svém devátém zápase blýskl parádním knockoutem. Na řadě je další velké jméno....

Mike Tyson na finále ženského turnaj WTA 1000 v Miami

Před očima legendy: Přihlížející Tyson vzdal hold české tenistce

Boxerský velikán Mike Tyson si o víkendu udělal čas a navštívil finále ženského tenisového turnaje v Miami. To si pro sebe po skvělém...