VIDEO: Mike Tyson se ponořil do přípravy. Zveřejnil záběry ze svého prvního tréninku

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Mikea Tysona čeká souboj s podstatně mladším soupeřem, a tak už pomalu ladí formu. Zveřejnil záběry ze svého prvního tréninku v přípravě, které dokazují, že není legendou pro nic za nic.

Legendární Mike Tyson Foto: Profimedia

Mike Tyson už naskočil do přípravy

Je to sotva několik dní, co svět a především fanoušky boxu šokovala zpráva o chystaném souboji legendárního Mikea Tysona a hvězdy internetu Jakea Paula. Věkový rozdíl bojovníků nenechal chladným téměř nikoho, ale zpráva si okamžitě získala plnou pozornost všech, koho svět bojových sportů zajímá. Vsaďte si na zápas Tyson vs. Paul a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Pro Jakea Paula jde jistě o velkou příležitost v mnoha ohledech. Za prvé bude mít tu čest střetnout se s legendou a zadruhé mu tenhle fight vydělá nepochybně hodně peněz. Nemá to ale úplně zadarmo, už od první chvíle musel mladý bojovník čelit vlně kritiky, která se na něj valila nejen ze strany fanoušků, ale také kolegů bojovníků.

Nejednou v komentářích zaznělo, že by se měl slavný youtuber stydět, a začalo se na Paulův účet dokonce vtipkovat o tom, že nebojuje s mladšími čtyřiceti let. Ať už je tomu jakkoli, zápas byl oficiálně oznámen a hojný nesouhlas na sociálních sítích na tom s největší pravděpodobností nic nezmění.

sipka Podívejte se na přehled kurzů: BOX: Mike Tyson vs. Jake Paul – přehled kurzů u sázkových kanceláří (AKTUALIZOVÁNO)

Důkazem je i Tysonův poslední příspěvek na síti X (Twitter), kde zveřejnil záběry ze svého prvního tréninku v rámci přípravy na zápas. Mike video popsal slovy: It’s day 1… the fun has just begun (Den první... zábava začíná).

O zábavu mají nepochybně postaráno i fanoušci. Mikeu Tysonovi je sice už osmapadesát let, ale ne nadarmo je považovaný za legendu. Jak je z příspěvku dobře vidět, jeden z nejslavnějších bojovníků světa je stále hbitý a ve formě. Jakea Paula tedy nejspíš navzdory příznivějšímu věku čekají 20. července perné chvíle.

sipka Další informace o zápasu Tyson vs. Paul najdete zde: Jake Paul se střetne s velikánem boxu. Bude to největší zápas 21. století, hlásí odhodlaně

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Masvidal vs. Diaz (UFC 244)

Masvidal s Diazem se vrací do boje! Svedou spolu desetikolovou bitvu v ringu

Není to tak dávno, co se mluvilo o možném návratu Jorgeho Masvidala. A teď je to tu. Společně s Natem Diazem se znovu postaví mezi šestnáct...

Conor McGregor a Jake Gyllenhaal

Conor McGregor promluvil o nahotě ve filmu. Ostych překonal hlavně díky Arnoldu Schwarzeneggerovi

21. března se dočkáme premiéry Conora McGregora v roli hollywoodského herce.😎 Natáčení ale nebyla jen zábava, Notorious musel prý čelit...

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...